Cindy Crawford: Čomu vďačí za svoju krásu a telo bohyne?

Cindy Crawford: Čomu vďačí za svoju krásu a telo bohyne?
  • 27.09.2022
  • Lenka Biba Slovak

Éra 90. rokov priniesla svetu množstvo nezabudnuteľných dnes už RETRO záležitostí – hier, módneho vkusu, časopisov a podobne. Ale okrem niektorých až úsmevných spomienok do minulosti priniesla táto doba niekoľko osobností, ktoré sú populárne až do dnešnej doby.

Do tejto skupiny patria nepochybne aj supermodelky 90-tych rokov! Mnohé z nich si držia svoj status prenádherných a akčných žien až dodnes.

Hovorilo sa im "Veľká šestka" a do tejto skupiny patrili: Linda Evangelista, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Kate Moss, Cindy Crawford a Christy Turlington. Už navždy budú ikonami a legendami 90. rokov a tento status im nikto nikdy nezoberie.

Cindy Crawford

V 80. a predovšetkým v 90. rokoch patrila Cindy Crawford k TOP popredným topmodelkám a objavovala sa na titulkách módnych časopisov, ako napríklad Vogue, W, People, Harper's Bazaar, Elle, Cosmopolitan a Allure.

Cindy Crawford sa taktiež stala aj súčasťou mnohých reklamných kampaní, a to napríklad pre značky Gianni Versace, Escada, Revlon. Rovnako tak natáčala televízne spoty, okrem iných aj pre Pepsi. V rokoch 1989 – 1995 bola dokonca hlavnou postavou módnej relácie House of Style na legendárnej hudobnej televíznej stanici MTV.

Odporúčame: Emma Watson alias Hermiona prekvapila krátkym účesom: Páči sa vám?

Cindy Crawford vek

Zdroj: instagram.com/cindycrawford

Čomu sa venovala Cindy Crawford okrem modelingu?

Dnes už 56-ročná supermodelka sa svojho času nevyhýbala ani odvážnym fotografiám. V roku 1988 nafotila sériu odvážnych fotografií pre dnes už kultový časopis Playboy. Po desiatich rokoch sa v roku 1998 na stránky časopisu vrátila v ešte odvážnejších záberoch.

Cindy Crawford sa pravidelne umiestňovala na popredných pozíciách najkrajších žien sveta, ktoré boli a sú vyhlasované rôznymi časopismi a agentúrami po celom svete. Aktívnu kariéru modelky ukončila v roku 2000.

Pod názvom Cindy Crawford Home Collection vytvorila nový rad nábytku vyrábaného spoločnosťou HM Richards Inc. Rovnako tak má aj nábytkovú radu v spoločnosti Raymour & Flanigan.

Neprehliadnite: Ako sa mozog vyrovnáva s mnohojazyčnosťou? Zistenia prekvapia!

Cindy Crawford deti

Zdroj: instagram.com/cindycrawford

Cindy Crawford je stelesnením dokonalosti

Cindy Crawford nie je iba topmodelkou, herečkou či dizajnérkou, ale aj manželkou, mamou dvoch detí a dnes už aj influencerkou, ktorú na Instagrame sleduje takmer 7 miliónov ľudí na celom svete.

Žije harmonickým životom, jej život nie je sprevádzaný žiadnymi excesmi, a k tomu je ešte stále aj nádhernou ženou s dokonalým telom! Ako to všetko robí?

Zdravá strava podľa Cindy Crawford

Mať dokonalú postavu, to nie je samozrejmosť, ale v drvivej väčšine prípadov aj tvrdá práca. K tomu nepochybne patrí aj zdravá a nutrične vyvážená strava.

Cindy Crawford pustila svojich fanúšikov a sledovateľov do svojej kuchyne, pričom prezradila aj recept na smoothie, aj vďaka ktorému sa udržiava vo forme. Na obľúbené smoothie Cindy Crawford budete potrebovať:

  • 1 šálku mandľového mlieka⠀
  • 1/3 mrazeného banánu⠀
  • 1 šálku čerstvého špenátu⠀
  • 10 lístkov čerstvej mäty⠀
  • 1 odmerku proteínu⠀
  • malú hrsť drvených kakaových bôbov

Odporúčame aj: Sexuálne problémy: Čo je ich príčinou a ako sa im vyhnúť?

Cindy Crawford instagram

Zdroj: instagram.com/cindycrawford

Zdravá životospráva je základ zdravého života

Život slávnych modeliek na prvý pohľad pravdepodobne pôsobí dokonalo a rozprávkovo, avšak nepochybne za ich úspechom stojí tvrdá práca. Tá spočíva aj v pravidelnom cvičení a pohybe, ktorý taktiež tvorí základ správnej životosprávy a zdravého života.

Cindy Crawford je dokonca autorkou aj niekoľkých sérií videí, v ktorých učí ženy správne cvičiť a zároveň ich motivuje k dosiahnutiu želaných výsledkov. Obľubuje aj intenzívne silové tréningy, ktoré sú založené na práci s vlastnou váhou. Obľúbeným kardio cvičením Cindy Crawford je beh, pričom s obľubou beháva i po schodoch.

Pri cvičení je podľa Cindy dôležitá predovšetkým pravidelnosť. Okrem cvičenia si dopraje aj pravidelnú návštevu infrasauny, vďaka ktorej si pochvaľuje najmä jej detoxikačné účinky.

Tip pre vás: Najhoršie dizajnové trendy: Tomuto sa v interiéri radšej vyhnite!

Cindy Crawford postava

Zdroj: instagram.com/cindycrawford

Zdroj foto: úvodná foto – depositphotos.com


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní