Dezinfikujte a odstráňte všetky baktérie s naparovacou žehličkou

Existuje viacero spôsobov, ako oblečenie dezinfikovať. Jednou z možností je pranie pri teplote aspoň 60 stupňov Celzia. Ďalšou použitie dezinfekcie do práčky, využitie sušičky bielizne či sušenie prádla na slnku, pretože aj slnečné lúče zbavujú odevy baktérií, vírusov či plesní.

Avšak výborným riešením je aj žehlička s parným generátorom, ktorá pri nastavení správnej teploty zničí baktérie či vírusy, ktoré na oblečení zostali po vypraní. Najvýkonnejšia z ponuky disponuje výstupom pre maximálny výkon počas žehlenia až 190 g/min.

Čo je však dôležité, parný generátor je teraz k dispozícii aj v kompaktnom prevedení a šetrí až 50 percent času a priestoru. Samozrejme, disponuje funkciou dezinfekcie, ktorá zničí až 99,99 percenta baktérií a vírusov.

Vyskúšajte: TOP 3 recepty na vianočný punč!

Parný generátor v kompaktnom prevedení je postrachom baktérií a vírusov

Naparovacia žehlička predstavuje vyšší level v porovnaní s bežnou žehličkou. Avšak dokonalé vyhubenie všetkých mikroorganizmov na oblečení, do detailu vyžehlenú bielizeň, komfort pri žehlení i úsporu energie prináša so sebou žehlička s parným generátorom.

Ak ste si ju doteraz nedovolili kvôli robustnejšiemu prevedeniu, teraz ju môžete mať doma. Parný generátor Braun CareStyle Compact je spojením výkonu parného generátoru s kompaktným dizajnom a pohodlným používaním. Podľa interného laboratórneho testu šetrí až 50 percent času a priestoru v porovnaní s naparovacou žehličkou Braun TS 5 a 50 percent priestoru v porovnaní s parným generátorom Braun IS 7056.

Žehlička s parným generátorom však dokáže vďaka funkcii dezinfekcie vyhubiť v priebehu niekoľkých sekúnd viac ako 99,99 percenta baktérií a vírusov. S týmto výsledkom prišiel nezávislý laboratórny test.

Odporúčame: Dokonalý trik, vďaka ktorému vám zamiokulkas porastie ako divý!

Žehlička s parným generátorom zaujme aj ďalšími inovatívnymi technológiami

Dezinfekcia oblečenia je síce dôležitou funkciou žehlenia, avšak parný generátor ponúka oveľa viac. Za zmienku stojí technológia DoubleSteam, schopná vytvárať viac ako dvojnásobok pary v porovnaní s bežnými žehličkami. Výstup pary je takisto o 100 percent vyšší, čo znamená, že oblečenie stačí prejsť jedenkrát, nie dvakrát. Vďaka tomu sa skráti doba žehlenia až o polovicu.

Komfort do žehlenia prináša aj technológia 3D FreeGlide. Žehliaca plocha je zahnutá nahor, čo umožňuje, aby ste žehlili všetkými smermi a to aj cez prekážky, ako sú napríklad vrecká na nohaviciach či košeliach, gombíky či zipsy.

Chystáte sa žehliť jemné tkaniny a bojíte sa poškodenia oblečenia? Vďaka Eco režimu nie sú obavy na mieste. Benefitom tohto režimu je to, že ochráni jemné tkaniny pred poškodením a zároveň ušetrí viac ako 48 percent energie. Naopak, pre odolné tkaniny je určený Turbo režim.

dezinfekcia parnou žehličkou

Zdroj: Depositphotos

Často sa ponáhľate a nemáte čas vyťahovať žehliacu dosku? Parný generátor umožňuje vertikálne naparovanie. Vysoký tlak pary vyrovná jemne pokrčené oblečenie. Využiť môžete tlačidlo Boost, ktoré umožňuje zvýšenie parného výstupu na maximum v trvaní až 15 minút.

Samozrejme, žehlička s parným generátorom je vybavená aj bezpečnostnými funkciami. Funkcia automatického vypnutia zaistí, že žehlička sa vypne po 10-tich minútach nepoužívania.

Parná žehlička Braun

Zdroj: Braun

Žehlenie je aj o komforte. K parnému generátoru patrí aj iMode technológia. Stačí stlačiť tlačidlo a vybrať si jeden zo štyroch režimov. To znamená, že žehličku nemusíte odkladať a všetko máte na dosah ruky.

Pohodlie pri žehlení znásobuje aj ergonómia žehličky. Parný generátor disponuje certifikátom a je prvou žehličkou na svete, ktorá získala certifikát z ergonómie. Má otvorenú rukoväť s optimálnym uhlom, čo eliminuje namáhanie zápästia pri žehlení a robí z tejto činnosti ešte väčší zážitok.

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE