Ako si vybrať najvhodnejšiu anti-ageing starostlivosť pre vašu pleť?

Starnutie je prirodzenou súčasťou života a nevyhne sa mu nikto z nás. Jedným z najviditeľnejších príznakov pribúdajúceho veku sú vrásky. Hoci počítame s tým, že prídu, je dobré tiež vedieť, ako ich výskyt minimalizovať, aby sme si stále udržali mladistvý vzhľad. Kľúčová je pritom starostlivosť o pleť s pomocou účinných kozmetických produktov s anti-ageing účinkami.

Prvé jemné linky a vrásky sa začínajú na pleti objavovať okolo tridsiatky, ale nie je to vôbec dôvod na paniku. Stačí, ak vo vašej kozmetickej výbave nebudú chýbať vhodné krémy, séra a ďalšie produkty pleťovej starostlivosti, ktoré môžu prejavy starnutia minimalizovať. Vyberať by sme mali podľa ich zloženia. Mali by obsahovať účinné látky, ktoré dopomôžu k mladistvému vzhľadu pleti. Ktoré to sú?

Pozri aj: Týchto 5 vecí vždy prezradí váš skutočný vek!

Koenzým Q10 pre redukciu vrások

Ak si neviete rady, po akom anti-ageing produkte siahnuť, chybu rozhodne neurobíte s produktmi, ktoré obsahujú koenzým Q10. Táto látka stimuluje v pokožke produkciu kolagénu, ktorý je zodpovedný za jej pevnosť. Navyše pleť chráni pred oxidačným stresom a voľnými radikálmi, ktoré prispievajú k tvorbe vrások. Výskumu tejto látky sa venujú laboratóriá NIVEA už 25 rokov. Vďaka týmto poznatkom vytvorili celý rad produktov NIVEA Q10.

Vyskúšajte napríklad:

Zaujme ťa: Regenerácia vlasov: Nová zlatá éra obnovy vlasov

 

NIVEA koenzým Q10

Zdroj: Nivea

Kyselina hyalurónová a kyselina listová na vyplnenie pleti

Ako roky pribúdajú, treba venovať pleti viac pozornosti a starostlivosti. Pokožka potrebuje dodať v prvom rade hĺbkovú hydratáciu. Skvelou ingredienciou je v tomto ohľade kyselina hyalurónová, ktorá má zároveň výborné anti-ageing účinky. Ďalšou účinnou látkou v boji proti starnutiu je kyselina listová, ktorá pomáha obnoviť pleťové bunky a vlákna zaisťujúce pevnosť, pružnosť a vypnutie pleti. Rad produktov NIVEA Cellular Expert Filler obsahuje kombináciu týchto dvoch kyselín, ktoré pôsobia v hlbších vrstvách pleti, omladzujú ju a vypĺňajú vrásky.

Vyskúšajte napríklad:

Odporúčame: TOTO vložte do vázy a tulipány budú kvitnúť a budú svieže aspoň 10 dní!

NIVEA Cellular Expert Filler

Zdroj: Nivea

Bakuchiol pre liftingový efekt

Účinnou anti-ageing látkou je bakuchiol, ktorý si poradí s ochabnutou pleťou a kontúrami tváre. Ide o prírodný ekvivalent retinolu, ktorý zvyšuje produkciu kolagénu, efektívne redukuje vrásky, zvyšuje pevnosť a elasticitu pleti a bojuje proti začervenaniu a starnutiu spôsobenému UV žiarením. Na rozdiel od retinolu je bakuchiol vhodnejší pre citlivú pleť a môže sa používať i v tehotenstve. Táto ingrediencia je obsiahnutá v produktoch radu NIVEA Cellular Expert Lift. Viditeľné výsledky tejto starostlivosti uvidíte už po týždni.

Vyskúšajte napríklad:

 

NIVEA Cellular Expert Lift

Zdroj: Nivea

NIVEA produkty

Zdroj: Nivea

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE