Opakovaný ženský orgazmus: 7 spôsobov, ako sa k nemu zaručene dopracuješ

Opakovaný ženský orgazmus: 7 spôsobov, ako sa k nemu zaručene dopracuješ
  • 26.03.2023
  • Michaela Krivdová

Kým pre mužov nie je opakovaný orgazmus žiadnou neznámou, ženy to majú trochu inak. Niektoré ho dosiahnu vždy, iné len niekedy a existuje aj skupina žien, ktoré sa k tomuto pôžitku jednoducho prepracovať nevedia. Čo s tým a ako sa mužom v počte orgazmov priblížiť?

Čo všetko sa odohráva za dverami vašej spálne? A ku ktorej skupine žien sa môžete zaradiť vy? Tak či onak, ak si toto tajomstvo chcete nechať pre seba, pokojne tak urobte. Orgazmus si však „odopierať“ absolútne nemusíte. A ak je jeden pre vás málo, vieme, ako sa prepracovať k tomu, aby ste si záplavu rozkoše a slastných pocitov mohli užiť dosýta. Nie raz, ani dva.

Opakovaný orgazmus počas sexu

Aj vás láka táto predstava? Cesta k ženskému orgazmu vôbec nemusí byť tŕnistá. Nechajte sa inšpirovať týmito radami, s ktorými sa k opakovanej dávke slasti zaručene prepracujete.

1. Venujte sa viac predohre

Hovoríte si, že nie je čas strácať čas? Opak je pravdou a pri sexe sa naozaj nie je kam ponáhľať. Na to, aby ste dosiahli vrchol, rovnako ako partner, potrebuje ženské telo poriadnu dávku hormónu oxytocínu. Bozkávanie, maznanie, dotyky – to všetko sú impulzy, ktoré telo potrebuje na to, aby sa tento hormón tvoril a uvoľňoval.

2. Pred sexom meditujte

Nechápete súvislosť? Po celodennom kolotoči a množstve úloh sa šibnutím čarovného prútika jednoducho nedokážete naladiť na intímnosti. Doprajte si čas, upokojte, odfiltrujte všetky povinnosti. Doprajte svojej mysli vedomý odpočinok. A uvidíte, aké zázraky sa zrazu začnú diať.

3. Zvoľte ženské polohy

Skúste to najbližšie trochu inak a vyskúšajte niečo nové. V hre nie sú krkolomné sexuálne polohy, z ktorých je veľa mužov vo vytržení. Majte na pamäti, že muž dosiahne orgazmus takmer vždy. Teraz je to o vás a o tom, ako si orgazmus, aj ten opakovaný dopriať. Ženské polohy sú tie, pri ktorých je stimulovaný klitoris – misionár, ale aj poloha na štyroch.

4. Pokúste sa orgazmus oddialiť

Všimli ste si, že partner to robí? Presne vie, prečo a preto sa pridajte na rovnakú stranu, ako on. Ak sa vám podarí orgazmus oddialiť, prežijete ho o pár minút oveľa intenzívnejšie. A možno aj dvakrát.

5. Prehrejte intímne partie

Ak ste o tejto technike ešte nepočuli, je najvyšší čas to skúsiť. Intímne partie a teplo jednoducho idú dokopy. A tak sa popri meditácii na dokonalý orgazmus pripravte aj tak, že si dáte teplý kúpeľ, obklad alebo si zacvičíte jogu. Jednoducho dovoľte krvi rozprúdiť sa na tie správne miesta.

6. Povedzte, po čom túžite

Pred aj počas sexu sa nebojte komunikovať. Alebo správaním či gestami naveďte partnera k tomu, po čom naozaj túžite. Možno ho prekvapíte, možno konečne pochopí na čo máte chuť. Každopádne, pre mužov sú ženy, ktoré vedia čo chcú aj v posteli, sexy. Buďte jednou z nich a doprajte si orgazmus, po akom túžite.

7. Hračky nie sú zakázané

Máte chuť na trošku spestrenia? Prekvapte svojho partnera sexuálnou hračkou, ktorú mu vložíte do rúk. Vo vytržení bude nielen on, ale o pár minút aj vy. Viac stimulácie aj zábavy sa predsa vždy počíta. A ak ide o ženský orgazmus, všetko je dovolené.

INŠPIRUJ SA: Vibrátor a jeho benefity: Spoznajte s nami týchto TOP 9!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní