Labková patrola opäť zasahuje! Psích hrdinov nájdete na obľúbených plienkových nohavičkách

Labková patrola opäť zasahuje! Psích hrdinov nájdete na obľúbených plienkových nohavičkách

Značka Pampers poteší deti a ich rodičov limitovanou edíciou plienkových nohavičiek s ikonickými psími hrdinami z obľúbeného detského seriálu Labková patrola. 

Hrdinovia Skye, Chase, Marshall a Rubble budú spoločníkmi detí počas ich prvých krôčikov, objavných hier a pokojného spánku. Pripravte sa na ďalšiu záchrannú akciu, ktorá zabráni každej kakamite!

V novej limitovanej edícii Labková patrola sú plienkové nohavičky Pampers zdobené motívmi z obľúbenej detskej rozprávky. Vaše dieťa bude vďaka nim nielen čisté a chránené, ale nablízku mu budú aj jeho obľúbení chlpatí kamaráti Chase a Skye!

Dieťaťu majú dopriať tú najlepšiu starostlivosť, zatiaľ čo sa s vami bude pri prebaľovaní zabávať a možno si aj rozprávať o dobrodružstvách šteniatok.

Pozri aj: Helikoptérový rodič a jeho vplyv na budúcnosť detí. Nepreháňaš to aj ty náhodou?

S veselými motívmi pôjde prebaľovanie hravo.

Zdroj: Pampers / S veselými motívmi pôjde prebaľovanie hravo.

Šteniatka z Labkovej patroly sú pripravené na záchrannú akciu pri akejkoľvek kakamite!

Okrem veselých motívov sú plienkové nohavičky vybavené hrdinskými prvkami, ktoré zabraňujú úniku vlhkosti počas celého dňa aj noci.

  • S inovatívnym vreckom Stop & Protect zabraňujú pretečeniu a udržiavajú v suchu a v pohodlí nielen nožičky, ale aj chrbát vášho dieťaťa.
  • Ich výmena je nesmierne jednoduchá, ľahko sa obliekajú a vyzliekajú jedným ťahom. Keď je plienka špinavá, stačí ju po stranách roztrhnúť, zrolovať a zaistiť páskou.
  • Majú 360-stupňový strih, takže sa ľahko prispôsobia aj plnému brušku dieťatka.
  • Zosilnené manžety okolo nohavičiek taktiež bojujú proti úniku vlhkosti.

Zaujme ťa aj: Ako správne vychovávať dieťa? Je lepšie tradičné alebo moderné rodičovstvo?

Pripravené na záchrannú akciu.

Zdroj: Pampers / Pripravené na záchrannú akciu.

Zábava pre celú rodinu

Značka Pampers vie, aké dôležité sú rozprávky pre deti a ich vývoj a ako rady sa delia o rozprávkové dobrodružstvá práve so svojimi rodičmi. Práve prostredníctvom rozprávok sa deti učia chápať svet, rozvíjajú svoje sociálne zručnosti a sú povzbudzované k hľadaniu riešení v zložitejších situáciách.

,,Sme radi, že môžeme rodičom a deťom ponúknuť ďalšiu limitovanú verziu obľúbeného detského príbehu. Labkovú patrolu doslova milujú deti po celom svete, preto sme sa rozhodli nadviazať na túto spoluprácu a potešiť našich malých zákazníkov a ich rodičov. Plienkové nohavičky sme ozdobili veselými obrázkami a veríme, že ak sa deti budú cítiť chránené obľúbenými chlpatými hrdinami, budú ešte odvážnejšie objavovať svet,“ dodáva Denisa Žideková, manažérka značky Pampers spoločnosti Procter & Gamble.

Nové Pampers Pants v limitovanej edícii Labková patrola kúpite napríklad tu.

Potešia deti aj rodičov.

Zdroj: Pampers / Potešia deti aj rodičov.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní