Veľká rodina na dosah?! Má 25 rokov, 22 detí, no tým to nekončí - chce ich mať až 105!

Mať veľkú rodinu je snom nejedného z nás. Najmä z čias našich starých materí bolo bežné, že doma bolo aj osem či desať detí. To sa dnes už ale stáva minulosťou. Ak majú dnes rodičia štyri a viac detí, sú vnímaní zväčša ako veľká rodina, pretože „bežné" u nás je, ak sa do rodiny narodí jedno či dve deti.

Žijeme totiž v dobe, kedy sa nielenže posúva vek rodičiek smerom nahor, ale ekonomická situácia mnohých ľudí je rozhodujúca aj v rozhodnutiach, či mať alebo nemať viac detí. Ženy sú dnes takisto viac samostatné a finančne nezávislé, čo súvisí s ich pracovným nasadením a vyťaženosťou. Nájsť preto optimálny balans medzi všetkými okolnosťami je skutočne náročné a ťažké.

A to všetko za predpokladu, že sme my ženy našli toho pravého, ktorý je či ešte len bude otcom našich detí. Avšak, bohužiaľ, i toto je v dnešnej dobe komplikované, takže sen o veľkej rodine sa nemusí pretaviť do reality rýchlo a jednoducho.

Koľko detí je skutočne už veľmi veľa?

Koľko detí je podľa vás už skutočne „veľa"? Tri, päť či nebodaj desať? Táto mamička ich má oveľa, oveľa viac! Neuveríte, no aj keď má iba 25 rokov, je matkou už 22 detí.

Ako ona sama tvrdí, vraj to ešte zďaleka nie je konečný počet. S manželom dokonca plánujú prekročiť stovku. Aký na to máte názor vy?

Odporúčame: Digitálni influenceri ovládli internet! Čím sú jedineční?

náhradná matka

Zdroj: instagram.com/batumi_mama

Ako je možné mať tak veľkú rodinu?

25-ročná Christina Ozturk sú spolu so svojim manželom Galipom rodičmi 22 detí. Pýtate sa, ako je to v ich veku možné? Ich prvé dieťa priviedla na svet Christina, keď mala 19 rokov. V súčasnosti má Christina 25 rokov a je matkou ďalších 21 detí, ktoré jej vynosili a porodili náhradné matky.

K tomuto rozhodnutiu pristúpili preto, aby mohli mať čo najviac detí v čo najkratšom čase. A neplánuje s tým prestať, jej cieľom je totiž byť matkou až 105 detí!

Neprehliadnite: Výchova detí v rodine: Takto z nich vyrastú úspešní dospelí!

rodina

Zdroj: instagram.com/batumi_mama

Aký je denný režim tejto veľkej rodiny?

Christina ako mladá mamina, ktorá má spolu 22 detí, tvrdí: „Som stále so svojimi deťmi a robím všetky veci, ktoré bežne robia aj všetky ostatné mamy." Je síce mladá a priateľská matka, ale zároveň aj veľmi prísna. Veľmi jej záleží na tom, aby jej deti mali pevný denný režim.

Všetci spoločne idú spať o 20tej večer a budíček majú nastavený na 06:00 ráno. A ak sa pýtate, ako to všetko 25-ročná Christina zvláda, tak odpoveď je jednoduchá. So všetkým jej pomáhajú pestúnky, ktoré dokonca aj zaznamenávajú život detí.

Odporúčame aj: Poznáte všetky typy rodičovstva? Akým rodičom ste vy?

manželia

Zdroj: instagram.com/batumi_mama

Plnia si svoj sen o veľkej rodine

Prvé zo všetkých detí priviedla na svet Christina, avšak pri ostatných využili „služby" či „inštitút" náhradnej matky, aj keď, samozrejme, išlo o genetický materiál oboch manželov. Spočiatku chceli mať Christina s Galipom každý rok jedno dieťa, avšak potom si uvedomili, že by to fyzicky nemusela Christina zvládnuť.

Obrátili sa preto na náhradné matky a ako sami uvádzajú, jedno takéto materstvo stojí približne 10 000 dolárov.

Aktuálna situácia v ich rodine je taká, že Galip je väzobne stíhaný pre podozrenie z prania „špinavých" peňazí, pričom vyšetrovanie stále pokračuje a Christina je teraz na všetky deti sama spolu s ich opatrovateľkami.

Tip pre vás: Vaše deti majú svoj jazyk lásky. Poznáte ho?

deti

Zdroj: instagram.com/batumi_mama

Láska je pri výchove najdôležitejšia

Galip o svojej manželke tvrdí, že Christina má stále úsmev na perách, no je zároveň aj tajomná a vždy videl, aké má čisté a láskavé srdce. A my veľmi dobre vieme, že láska a láskavý prístup sú pri výchove najdôležitejšie.

My mamy veľmi dobre vieme, že materstvo je pravdepodobne tá najťažšia, najzodpovednejšia, avšak zároveň aj tá najkrajšia úloha na svete, pokiaľ sa rozhodneme byť dobrými mamami. A nezávisle od toho, koľko detí máme, dávajme im všetku svoju lásku každý deň. Má to zmysel.

Zaujme vás: Opičia láska – aký vplyv má na deti prehnaná starostlivosť rodičov?

rodičovstvo

Zdroj: instagram.com/batumi_mama

Úvodná foto - zdroj: instagram.com/batumi_mama

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE