Sú slobodné a spokojné: Trojica týchto hviezd vás presvedčí, že byť sama nie je zlé!

Sú slobodné a spokojné: Trojica týchto hviezd vás presvedčí, že byť sama nie je zlé!
  • 22.01.2021
  • Radka Vargová

Patria medzi najobdivovanejšie hviezdy súčasnosti. Majú milióny fanúšikov, milióny na účte. Tak čo im chýba? Muž. Po ich boku sa síce objavujú muži, no nikdy to nedopadne tak, ako vo filmoch, v ktorých hrajú. Lenže tieto hviezdy nevešajú hlavu. Sú dôkazom toho, že aj keď ste sama, nemusí to automaticky znamenať koniec sveta. Sú slobodné a spokojné.

Jennifer Aniston (51 rokov)

Jennifer Aniston je jednoducho miláčik Hollywoodu. Zbožňujú ju všetci. Tak ako to, že táto úspešná, krásna žena má akúsi smolu na mužov? No ťažko odhadnúť, čo môže byť za tým. Ale to, ako to Jennifer zvláda, to, že sú vždy na ňu vyvíjané tlaky zo strany médií a fanúšikov a ona tomu čelí odhodlane a so vztýčenou hlavou, je vskutku obdivuhodné. Žiadna ľútosť, ale uznanie. To je to, čo si táto „priateľka" zaslúži. Jennifer sa však darí v pracovnej oblasti. Patrí stále medzi najlepšie platené herečky a objavuje sa v jednom úspešnom filme za druhým.

Pozri tiež: Obdivujete krásu Jennifer Lopez? Teraz môžete vyzerať rovnako ako ona!

Charlize Theron (45 rokov)

Oscarová Charlize Theron má na celú vec okolo partnerstiev a vzťahov trochu svojský názor. Je matkou dvoch adoptovaných detí, má 45 rokov a je slobodná. A spokojná. Nedávno dokonca vyjadrila ostrú kritiku k tomu, ako ľudia vnucujú iným zaužívané predstavy o tom, že len vo vzťahu ste plnohodnotný a je to základ všetkého. Ona si to nemyslí. Zároveň priznala, že by sa jej celkom pozdávalo spolunažívanie s partnerom v oddelených spálňach, ako to má napríklad jej kolegyňa Gwyneth Paltrow. No, sto ľudí, sto chutí.

Diane Keaton (75 rokov)

Americká speváčka, herečka, režisérka a producentka nepatrí k tým dámam, ktoré by si nechali zlomiť srdce a trápili sa kvôli láske. Ako sama hovorí, je v tomto divná a asi jej to takto aj vyhovuje. Aj keď v minulosti venovala svoje srdce niekoľkým mužom (randila napríklad s Woody Allenom alebo Warrenom Beattym), dnes je šťastne nezadaná. O tejto herečke je dokonca známe, že nikdy nebola vydatá, čo je pre mnohé z nás celkom neuveriteľné. Avšak ako sama tvrdí, muži jej v živote vôbec nechýbajú a dokonca nemá pocit, že by jej život bol kvôli tomu prázdnejší. Dávnejšie sa tiež vyjadrila, že síce jej sexuálny život skončil, no to neznamená, že sa za žiadnym mužom neobzrie. Ak vidí pohľadného chlapa, rada sa naň popozerá.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Jana Komadová 08.02.21 22:10

JK
karma
100.00

Rada som si prečítala

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 10.06.22 17:55

karma
-1.00

Rada si občas prečítam aj takéto správy

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní