UŽITE SI LETO POHODLNE A ŠTÝLOVO S F&F

UŽITE SI LETO POHODLNE A ŠTÝLOVO S F&F

Veľké množstvo ľudí ešte stále slepo verí mýtu, že pri výbere outfitu je potrebné robiť kompromis medzi pohodlím a štýlom. Táto mylná predstava býva ešte viac umocnená počas letných mesiacov, keď nás páľava často privádza k „módnym krízam“. Ak sa práve vy stretávate s problémom vystavania funkčných, no zároveň trendových letných lookov, máme pre vás riešenie. 

V letnej kolekcii F&F nájdete kúsky, z ktorých nebudete mať problém vystavať nadčasový letný šatník, ktorý vás bude sprevádzať počas horúcich dní v office, na ceste na dovolenku, ako aj pri opaľovaní na pláži. Vďaka rafinovaným strihom a vzdušným materiálom už nikdy nebudete musieť stáť pred dilemou, čo na seba, aj keď hodnoty na teplomeri stúpajú prudko nad 30.

Z KANCELÁRIE DO MESTA

Spravidla najväčším orieškom býva výber vhodného odevu do pracovného prostredia. Všetci to poznáme, vonku zúri horúčava, v kancelárii zase naplno fučí klíma. Naším riešením je široká škála letných šiat, s ktorými stavíte na istotu. Šaty v primeranej dĺžke môžu byť pokojne aj na ramienka, ramená vám zakryje blejzer, ktorý budete mať ležérne prehodený cez plecia. Nielenže vás takéto riešenie ochráni pred nachladnutím, zároveň vášmu looku dodá šmrnc. Jedna z mnohých výhod takéhoto outfitu je najmä jeho variabilita. Po práci zhodíte sako, vymeníte pracovnú aktovku za kompaktnejšiu kabelku a ste pripravená vyraziť do mesta.

Odporúčame: Džíny, ktoré podčiarknu vašu postavu: Nebojte sa experimentovať – pridajte sa k denimovej revolúcií

dámska letná móda

Zdroj: F&F

Milí páni, nebojte sa popustiť uzdu fantázii a narušiť tak stereotypy mužských šatníkov, nič tým nepokazíte, práve naopak. Či už sa chystáte do práce, alebo vyraziť na pánsku jazdu, skombinujte denimové alebo ľanové nohavice s jedným z exotických vzorov, ktoré F&F ponúka na tričkách a polokošeliach. Hravosť kvetinových emblémov, farebné kombinácie, nápisy, ale aj klasika v podobe prúžkov a kociek dodá vášmu vzhľadu jedinečnosť, vďaka ktorej určite nesplyniete s davom.

Zaujme ťa aj: Barbiecore móda v súčasnosti: Ideš si aj ty na dievčenskej vlne v dospelosti?

pánska letná móda

Zdroj: F&F

DOVOLOLENKA NA GAUČI, PRI MORI AJ POD STANOM

Nech už je vaša predstava o ideálnej dovolenke akákoľvek, v ponuke F&F nájdete pohodlné oblečenie ideálne pre popolvárov oddych, dlhé cesty, ale aj kúsky, v ktorých zažiarite pri bazéne či na večierku.

Dámy si prídu na svoje pri bohatom výbere farebných topov, akými sú blúzky s uväzovaním vpredu, vzorované košele, ako aj tričká s potlačou. Ak ich zladíte k pohodlným nohaviciam, pokojne aj z teplákoviny, a na nohy si obujete šľapky, ktoré boli navrhnuté v neutrálnej farebnici, ktorá umožňuje širokú kompatibilitu, vykúzlite športovo-elegantný outfit za pár sekúnd.

Pozri tiež: Čo si obliecť na pracovný pohovor? Neuveríš, ale aj výzor ti môže pomôcť uspieť!

dámska móda

Zdroj: F&F

Pánom nezostávame nič dlžní, práve oni si určite zamilujú pohodlie, ktoré ponúkajú teplákové súpravy. Nenechajte sa však zmýliť, teplákovina už dávno nie je otázkou len domáceho oblečenia. Ak si k nej obujete štýlové tenisky a na hlavu nasadíte šiltovku, môžete v nej brázdiť ulice mesta bez najmenšieho strachu z módneho faux pas.

Počas dlhých horúcich letných nocí sa o vaše pohodlie postarajú pyžamové sety, ktoré vás vďaka svojmu materiálu schladia a umožnia vám naplno si užiť zaslúžený odpočinok.

A v neposlednom rade sme mysleli aj na milovníkov vody a všetkých jej podôb. Lákavá ponuka F&F zahŕňajúca jednodielne, ako aj dvojdielne plavky, vám vďaka dômyselne premysleným strihom vytvaruje postavu snov. Náš typ pre všetky dámy, slečny a dievčatá znie:  monochromatické jednodielne plavky sa nebojte zladiť aj k džínsovým šortkám. Nielenže tak budete mať v šatníku o jeden letný top naviac, pri ceste na pláž nemusíte vláčiť tašky s oblečením a zároveň sa vyhnete patáliám spojeným s prezliekaním pri vode.

Neprehliadni: Trendy slnečné okuliare pre toto leto: Už si pripravená na slnečné dní?

dámske plavky

Zdroj: F&F

Na záver ešte jedna dobrá rada. Do letného šatníka si okrem trendy, no zároveň dostupného oblečenia z F&F nezabudnite zaobstarať aj dávku sebavedomia a autenticity.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Mária Maxianová 16.08.22 18:41

MM
karma
100.00

mám rada pohodlné ležérne oblečenie

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 17.10.22 20:17

karma
-1.00

Rada nakupujem v Tescku F&F oblečenie nje tam z čoho vyberať

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní