7 tabu vecí, ktoré nechce počuť žiadna nevesta

7 tabu vecí, ktoré nechce počuť žiadna nevesta

Láska sa vznáša vo vzduchu a čím viac sa blíži deň D, tým viac bývajú nevesty nervóznejšie. Ako však vonia láska v období pred svadbou? Je to vôňa zamilovanosti alebo skôr napätia, frustrácie a vyčerpania zo samotných príprav? Nech už je to akokoľvek, nemali by ste budúcu nevestu rozptyľovať a zaťažovať vecami, ktoré patria k tým nepodstatným. Čo teda nikdy nehovoriť budúcej neveste?

Koľko plánuješ schudnúť do svadby?

Aj keď sa na pohľad zdá, že všetky nevesty sa snažia do svadobných šiat chudnúť, niekedy je opak pravdou. Podľa skúseností svadobných salónov nastáva trend, kedy nevesty skôr priberajú a pred svadobným dňom je potrebné zvolené svadobné šaty rozširovať.

Avšak, česť výnimkám, ktoré sa snažia spraviť všetko pre to, aby im svadobné šaty sedeli čo najlepšie. Každopádne platí, že chudnutie je len medzi nevestou a telocvičnou či posilňovňou. Diskusia o chudnutí, priberaní či udržiavaní hmotnosti pred svadbou by mala byť tabu. V opačnom prípade môžete nechtiac u nevesty vyvolať úzkosť a dokonca ju podnietiť k dodržiavaniu diéty alebo vyvolať u nej ochorenie, ako je bulímia.

Pozri aj: Karbónové svadobné obrúčky: Dostupné prstene s množstvom výhod

svadobná hostina

Zdroj: Shutterstock®

Môžem si niekoho na svadbu priviesť?

Oh, to radšej ani neskúšajte. Ak nie je na pozvánke vyslovene napísané plus 1, tak to znamená, že ste pozvaní len vy. Svadobné sály nie sú nafukovacie a ani svadobný rozpočet. To platí aj v prípade detí. Ak nie sú na pozvánke ich mená alebo sa nevesta osobne nevyslovila, že sú pozvané aj deti, tak im radšej zožeňte opatrovateľku.

Ak ste single a boli ste pozvaní na svadbu bez garde, tak to berte ako príležitosť spoznať niekoho nového. Majte teda oči otvorené, pretože nikdy neviete, kde nájdete toho pravého / tú pravú.

Koľko karátov má tvoj prsteň?

Hahaha, to by vás zaujímalo, že? No popravde, je neslušné pýtať sa budúcej nevesty na zásnubný prsteň a jeho hodnotu. Rovnako ani budúceho ženícha. Áno, platí nepísané pravidlo, že zásnubný prsteň by mal mať hodnotu ekvivalentu troch mesiacov platu ženícha, no neznamená to, že to tak byť musí aj v skutočnosti. Karáty nezohrávajú v manželstve veľkú rolu. Dôležité sú úplne iné hodnoty!

Toto musíš mať na svadbe!

Viete, akú silu majú nevyžiadané rady a odporúčania? Žiadnu! Každá nevesta si chce naplánovať svoju vlastnú svadbu hlavne podľa svojich predstáv. Darmo jej budete hovoriť o ohňovej šou, ktorú mala na svadbe vaša susedka. Alebo o barmanskej show, zmrzlinovom pojazdnom autíčku či kávovom bare, ktorý mali na svadbe vaši známy. Každá nevesta má svoje výsady a vkus. Zábavné návrhy a nápady, nech už pochádzajú odkiaľkoľvek, si nechajte pre seba. A už vôbec ich neopisujte v superlatívoch, pretože čo je skvelé pre vás, pre iných byť nemusí.

Kedy plánuješ otehotnieť?

Tak pozor, ďalšia tabu téma! Nemyslíte si, že každý pár má nalinkovaný celý svoj život dopredu. Niektorí možno vedia, že hneď po svadbe sa chcú pustiť do zakladania rodiny, iní tomu nechávajú voľný priebeh a mnohí radšej nič neplánujú. Nechajte teda hrdličky, aby si rodinu vybudovali vtedy, keď budú na to pripravení.

Odporúčame: Lúčna svadobná kytica: Krehká, ale vieš si ju vytvoriť aj sama a ušetriť tak

svadobný rozpočet

Zdroj: Shutterstock®

Svadby sú zbytočným plytvaním peniazmi!

Možno áno a možno nie! Ak vy po svadbe vôbec netúžite, tak nekazte plánovanie iným, ktorí po nej túžia. Ak nechcete, tak vy peniaze na svadbu nemíňajte. Ale zároveň si odpustite tento komentár pred niekým, kto sa rozhodol svoje úspory míňať na vysnívanú svadbu.

Nieže si naplánuješ svadbu na moje narodeniny!

Výber dátumu svadby je na neveste a ženíchovi. Vy by ste sa do toho nemali vôbec starať – veď v podstate ani neviete, či na ich svadbu budete pozvaní. Ak si budú chcieť naplánovať svadbu na deň, kedy budete mať narodeniny alebo iný sviatok či plány, tak nech. Možno práve ten deň je pre nich niečím výnimočný alebo práve len v tento deň je voľné miesto, kde chcú mať hostinu alebo obrad.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní