Trendy zásnubné prstene roka 2023: Pri ktorom rozhodne povie ÁNO?

Trendy zásnubné prstene roka 2023: Pri ktorom rozhodne povie ÁNO?

Nový rok pre mnohých signalizuje príležitosť urobiť ďalší krok vo vzťahu. To znamená, že je čas posunúť sa o krok vpred a najlepšie ako to urobiť, je zásnubami. Ak ste pripravení urobiť tento skok v láske a rovnako tak aj vo svojom živote, ďalším krokom by malo byť nájdenie dokonalého zásnubného prsteňa.

Samozrejme, na začiatku hľadania je dôležité mať predstavu o tom, čo by sa mohlo páčiť vašej partnerke. Dnes je totižto k dispozícii obrovské množstvo prsteňov, z ktorých si môžete vyberať. A práve tu môže nastať kameň úrazu – vybrať si z tak enormného množstva môže byť príliš zložité. Avšak, my vám poradíme. Prinášame vám 3 tipy na trendy zásnubné prstene pre rok 2023.

Pozri aj: Aké svadobné šaty sa kedysi nosili? Pozri sa s nami na ich vývoj

moderné art-deco

Zdroj: pinterest.com/gembreakfast/

Moderné art-deco

Kúsky v štýle art deco sú stále silné, čo je vzhľadom na ich nadčasovú eleganciu prekvapujúce. Je to rozsiahly štýl, ktorý ponúka niečo pre každý vkus. Jednoducho povedané, tieto dizajny sú ideálne pre páry, ktoré uprednostňujú jedinečný štýl zmiešaný s nadčasovými a elegantnými prvkami.

Voliť môžete buď prsteň s piatimi kameňmi, s diamantmi s celým smaragdovým brusom alebo starožitný starodávny brus. Výber je skutočne bohatý.

Neprehliadni: Ako ozdobiť tortu v roku 2023? Toto sú TOP trendy ďalšieho roka

farebné kamene

Zdroj: pinterest.com/etsy/

Farebné kamene

Hoci diamanty budú navždy základom zásnubných prsteňov, mnoho párov sa odkláňa od tradície a volí kúsky s farebnými drahokamami. Jedným z hlavných lákadiel farebných drahých kameňov je, že každý kameň bude mať svoj vlastný osobitý charakter. Keďže žiadne dva farebné drahokamy nie sú rovnaké, sú to skvelé možnosti pre zmysluplné, osobné šperky.

Inšpiruj sa: 13 inšpirácií, ako vyzdobiť auto na svadbu: Vsaď na jedinečnosť a štýl

veľké drahokami

Zdroj: pinterest.com/shanenjean/

Viaceré veľké kamene

Tento rok vynechajte solitérne osadenie a vyberte si modely s viacerými veľkými kameňmi. Ide o romantickú možnosť, ktorú v histórii upevnili niektoré z najslávnejších párov – spomeňte si na Napoleona a Jozefínu a Johna F. Kennedyho a Jackie O. Medzi ďalšie variácie tohto trendu môžu patriť aj trojkameňové prstene á la Meghan Markle alebo kúsky, ktoré obsahujú zhluky viacerých diamantov a drahokamov.

Zaujme ťa aj: Rebrík ako dekorácia na svadbe: Inšpirácie, ako ho zakomponovať do výzdoby


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Helena Povalova 10.02.23 20:12

HP
karma
107.00

Prstene sú krásne.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní