Ako sa zbaviť urieknutia?

Urieknutie by ste nemali podceňovať.

Nemusí vôbec vzniknúť úmyselne a spôsobiť vám ju môže úplnou náhodou aj cudzí človek. Stačí, že sa na vás zadíva a prebleskne mu mysľou myšlienka, čo i len so štipkou závisti. Osoby so „silnými“ prenikavými očami majú hoc aj nevedomky takúto schopnosť urieknutia, ak cítite, že v niekoho prítomnosti na vás prichádzajú mdloby, alebo vás opúšťajú sily, je veľká pravdepodobnosť, že vám môže prísť „z očí“.

 

No a keď už sa niečo takéto udeje, môžete sa pokúsiť z toho vyspať, ale sa urieknutia zbaviť overenými babskými receptami.

Ako sa zbaviť urieknutia? Vyskúšajte jednoduché babské recepty

Zdroj: Shutterstock®

1. Zápalková voda

Medzi najznámejšiu „prvú pomoc“ proti urieknutiu patrí „zápalková voda“. Do misy so studenou vodou vhoďte 9 škrtnutých zápaliek (tak, aby ich voda zahasila), naše prapramami pri takomto úkone zvykli odriekať aj nejaké tie čarovné slovíčka, touto vodou sa potom malo potrieť čelo, prípadne sa z nej aj trošku napili. Podobne môžete experimentovať aj s uhlíkmi.

2. Spodné prádlo

Ešte zvláštnejšie pôsobí prvá pomoc, pri ktorej by ste mali použiť svoje spodné prádlo a utrieť si ním tvár. U malých detí sa zvykla používať plienka (ideálne už pocikaná).

 

Odporúčame prečítať: Prvá pomoc pred dovolenkou - ako sa zbaviť celulitídy

3 Sila liečivých kameňov

Proti urieknutiu môžete použiť aj liečivé kamene. Pomôcť môže napríklad tyrkys, kryštál, hematit, či ruženín.

Ako sa zbaviť urieknutia? Vyskúšajte jednoduché babské recepty

Zdroj: Shutterstock®

4. Červený náramok

Síce až dodatočná, ale predsa, vyskúšajte červenú farbu náramku. Obľúbený je najmä feng shui náramok známy ako – Kabbalah.

5. Vyskúšajte silu byliniek

Bylinky môžu pri urieknutí pomôcť taktiež. Zájdite do bylinkárne a podľa konkrétnych problémov si nechajte poradiť. Skvelé výsledky ale vraj dosahuje bylinka známa ako „čistec“, z ktorej si pripravíte čaj, prípadne odvar a okrem pitia sa v ňom aj opláchnete.

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE