Rozkoš zaručená! Ktoré erotické hračky sú pre ženy najlepšie?

Sexuálny život je neoddeliteľnou súčasťou každého z nás. Sexuálne „hrátky" prinášajú nielen potešenie a radosť, ale aj mnohé zdravotné benefity.

A teraz ruku na srdce, milé dámy – ešte stále máte obavu z toho priznať si, že sa vám páči spoznávanie seba samej aj s pomocou erotických hračiek?

Nejde predsa o nič nezvyčajné. Poznať svoje telo je základom k tomu, aby ste si dokázali užívať sex a milovanie aj s partnerom. Navyše, žijeme v 21. storočí a na tom, že si ženy doprajú vzrušenie a orgazmy samé so sebou, nie je predsa nič zlé.

Ženská masturbácia - ako sa uspokojiť

Masturbácia, onanovanie, sebapotešenie či sebauspokojovanie – veľa rôznych výrazov pre jednu vec, ktorá je súčasťou sexuálneho života pravdepodobne každého z nás. Masturbácia je v našej konzervatívnej spoločnosti stále do istej miery tabu, a to aj napriek tomu, že okrem sebauspokojenia a potešenia prináša aj veľa zdravotných benefitov.

Poznať svoje telo je veľmi dôležité, pretože by sme mu mali rozumieť. Kedysi sa masturbácia považovala za niečo zlé, perverzné a dokonca i zdraviu škodlivé!

Ženská masturbácia je perfektný spôsob, ako sa dozvedieť viac o ženskom tele. Je to priam dokonalý spôsob na to, ako spoznať svoje telo, preskúmať rôzne typy dotykov, ale aj stimulácií.

Či už sa rozhodnete zamerať sa na svoje potešenie iba sebou alebo možno máte záujem vyskúšať aj sexuálne hračky alebo vibrátor, je to úžasná príležitosť úplne sa sústrediť len na seba. Pre niektoré ženy je to jednoduchšie, keď sú samé, a nie s partnerom.

Odporúčame: 3 veci, ktoré by ste o ženách nepovedali: Agresívne porno ich vzrušuje najviac

sexuálne pomôcky

Zdroj: Depositphotos

Sex s vibrátorom

Používanie vibrátora vám môže priniesť oveľa viac ako „iba" skvelé orgazmy! Vedeli ste, že so správnym výberom najpopulárnejšej erotickej hračky na svete sa spája aj množstvo zdravotných výhod a benefitov? Od pomoci pri objavovaní nových sexuálnych fantázií až po boj so sexuálnou úzkosťou. Avšak je toho oveľa viac.

Vibrátor je super spoločník aj počas vašich dní, milé dámy. Prečo? Fámy o tom, že orgazmy môžu pomôcť pri menštruačných bolestiach, nie sú vôbec mýtus, pričom stresu spojeného s nepríjemnými bolesťami sa môžete zbaviť práve s pomocou vibrátora.

Či už ste fanúšikom klasického sexuálneho milostného života s vašim partnerom alebo sa rady oddávate sexuálnym hrám aj samé, vibrátor je skvelou erotickou hračkou, ktorá vám pomôže okoreniť vaše sexuálne praktiky. Všetko závisí od toho, ako ho budete používať.

Orgazmus u žien

Používanie vibrátora môže prospieť vášmu sexuálnemu zdraviu, častejším orgazmom a najmä celkovej pohode. Častokrát pomáha prekonať aj akúkoľvek sexuálnu úzkosť, ktorú zažívate, a pomôcť vám lepšie sa cítiť vo svojom tele.

Ak nepoznáte svoje vlastné telo, ako môžete niekomu povedať, čo sa vám páči alebo nepáči? Tu prichádza na rad naučiť sa používať vibrátor. Experimentovanie so sexuálnou hračkou, ako je napríklad vibrátor, vám môže pomôcť preskúmať lepšie svoje telo ako len prostredníctvom „obyčajnej" masturbácie.

V dôsledku toho môžete nájsť svoje nové a vzrušujúce miesta potešenia.

Pri sexuálnych hrách nepodceňujte použitie lubrikanta

Ak sa pýtate, čo je lubrikant alebo lubrikačný gél a ako ho správne používať, nie ste same. Lubrikačný gél možno dostať kúpiť v sex shopoch či v lekárňach, avšak nie príliš veľa z nás ho považuje za nevyhnutnú súčasť nášho sexuálneho života.

Zatiaľ čo väčšina ľudí spája používanie lubrikantov s tým, že nie sú schopní produkovať dostatok prirodzenej vlhkosti, nie je to jeho jediné použitie.

Lubrikačný gél môže byť skvelým pomocníkom aj v prípade, keď chcete znížiť trenie a urobiť pokožku hladšou, aby vo všeobecnosti všetko v spálni išlo o niečo jednoduchšie. Namiesto toho, aby sme o ňom uvažovali ako o náhrade, začnite o ňom uvažovať ako o užitočnej sexuálnej pomôcke na zvýšenie rozkoše a sexuálneho uspokojenia.

Neprehliadnite: Lubrikačný gél: Je súčasťou vášho sexuálneho života? Ako si vybrať správny?

erotické pomôcky

Zdroj: Depositphotos

Venušine guľôčky

Chcete si užiť a zároveň aj posilniť svoje panvové dno? V tom prípade vyskúšajte práve Venušine guľôčky! Dostanú vás svojim tvarom a oproti mnohým iným erotickým hračkám sa veľmi ľahko zavádzajú a majú aj perfektné anatomické tvarovanie.

Vibračné vajíčko

O niečo zábavnejšou variáciou Venušiných guľôčok je vibračné vajíčko. Dá sa ovládať na diaľku, takže výsledky vašej sexuálnej hry môžete mať v rukách nielen vy, ale aj váš partner.

Womanizer

Ak si užívate skôr dráždenie klitorisu, kúpte si womanizer alebo masážnu hlavicu. Funguje vďaka podtlaku, pričom klitorálny orgazmus sa s ním dostaví naozaj iba o pár chvíľ.

Veľkou výhodou je, že pri hraní s womanizerom nie je nutné použiť lubrikačný gél a keď si ho vezmete napríklad do napustenej vane plnej peny, sexuálny zážitok bude ešte intenzívnejší.

Ďalšie erotické hračky pre ženy

Ak rady experimentujete a spoznávate svoje telo nielen sama, ale aj so svojim partnerom, môžete vyskúšať napríklad aj tieto sexuálne hračky:

  • análny kolík,
  • prísavky na prsia,
  • vibračné krúžky na penis.

Odporúčame aj: Trendy v sexe: Objavte najhorúcejšie trendy podľa odborníkov!

0 komentárov

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE