„Osudová" príťažlivosť - ktoré ženy NAJVIAC priťahujú mužov?

„Osudová
  • 06.06.2023
  • Lenka Biba Slovak

Fyzická príťažlivosť je miera, do akej sa fyzické črty považujú za esteticky príjemné alebo krásne. Tento výraz často zahŕňa sexuálnu alebo osudovú príťažlivosť, avšak môže sa od oboch do značnej miery odlišovať. Existuje veľmi veľa faktorov, ktoré ovplyvňujú príťažlivosť jednej osoby k druhej, pričom fyzické aspekty sú jedným z nich.

Samotná fyzická príťažlivosť zahŕňa univerzálne vnímanie spoločné pre všetky ľudské kultúry, ako je napríklad symetria tváre, sociálne či kultúrne atribúty každého z nás, ale v najväčšej miere ide o osobné preferencie, ktoré sú jedinečné a nezameniteľné.

Čo sa páči mužom na ženách?

Je to ich výzor, osobnosť, sebavedomie, úsmev alebo kombinácia určitých čŕt?

Zatiaľ čo ženy viac priťahuje mužská osobnosť, verí sa, že muži sú vo svojej podstate viac „vizuálni" a pre svoj prvý výber uprednostňujú fyzickú krásu. Okrem toho muži chcú, aby ich partnerky boli vyrovnané osobnosti, ujali sa vedenia, boli vášnivé, sebavedomé, intelektuálne a žili svoj život naplno.

Odporúčame: 3 najzvodnejšie znamenia

Štýl a atraktivita

Muži milujú, keď ženy nosia tie najlepšie šaty, aby boli atraktívne a sexi. Oblečenie hovorí vlastným jazykom, takže či už ide o pekné letné šaty, sexi večerný outfit s podpätkami alebo dokonca ležérny outfit, dobre sa obliekať a byť pekne upravená robí na muža trvalý dojem.

Iniciatíva vo vzťahu - muž či žena?

Buďme úprimní, pre mužov je ťažké udržať vedenie a pozornosť – či už v rozhovoroch alebo rozhodnutiach, keď ste spolu. Mať ženu, ktorá sa neštíti prevziať vedenie a iniciovať na rôznych úrovniach, je pre muža veľkým impulzom a žena je v jeho očiach okamžite žiadanejšia.

Sebavedomie je priťažlivé!

Nič nežiari jasnejšie ako sebadôvera! Pozerať sa na ženu, ktorá je sebavedomá, je niečo, od čoho muž jednoducho nemôže odvrátiť zrak a svoju pozornosť.

Vášnivosť

Ženy sú divoké a silné a muži sú vždy nadšení, keď ich vidia robiť to, čo vedia najlepšie! Ocenia ženu, ktorá má silný zmysel pre vášeň a vzrušujúcu chuť do života, ktorá ju drží pri zemi a zároveň je pevná ako skala.

Očný kontakt

Pravdepodobne jedna z najintímnejších vecí, aké kedy na svete môžu existovať, je sila očného kontaktu. Nič neprekoná iskru, ktorú vytvára očný kontakt, a keď iniciatívu preberá práve žena.

Žiť život naplno

Či už ide o menšie aktivity, ako je improvizované pečenie alebo vzrušujúce plány, ako je cestovanie či plnenie si snov, muž miluje, keď má žena záujem o nové aktivity a vždy sa chystá za novým dobrodružstvom.

Múdrosť a intelekt

Hoci pre každého muža má primárna príťažlivosť veľa spoločného s tým, ako žena vyzerá, rovnako dôležité je, aby sa s ňou mohol rozprávať na intelektuálnej úrovni. Byť so ženou, ktorá skutočne oceňuje, čo muž hovorí, a váži si ho za to, je niečo, čo každý chlap hľadá.

Neprehliadnite: Syndróm podvodníka alebo „imposter" syndróm - čo to je a ako sa prejavuje?

Najviac príťažlivé ženy podľa znamenia!

Ak ste sa narodili v mesiacoch máj, jún, júl, august, október, november, tak vám pravdepodobne muži jednoznačne nevedia odolať.

Chlapov totiž údajne najviac priťahujú ženy narodené v znamení Blíženca, Raka, Leva, Panny a Škorpióna. Tie považujú mnohí muži doslova za éterické bytosti, ktoré učarujú doslova každému. Tieto dámy tak o pozornosť opačného pohlavia rozhodne nemajú núdzu.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní