Reese Witherspoon - čomu vďačí za svoju dokonalú postavu?

Reese Witherspoon - čomu vďačí za svoju dokonalú postavu?
  • 24.01.2023
  • Lenka Biba Slovak

Reese Witherspoon je populárna a obľúbená hollywoodska herečka, ktorej kariéru odštartovala do výšin postava Elle Woodsovej vo filme Pravá blondínka. Ak ale Reese sledujete pravidelne, určite ste si všimli, že ona snáď vôbec nestarne!

Čomu vďačí za svoju dokonalú postavu? Táto krásna hollywoodska herečka má aj s pribúdajúcim vekom výzor dievčaťa. Ako to robí?

Jej prístupný a realistický spôsob vytvárania zdravého životného štýlu je viac ako osviežujúci – predovšetkým v súčasnom svete, v ktorom sme obklopení mnohými prísnymi diétami a cvičebnými plánmi. My vám prinášame tipy Reese Witherspoon ako sa udržať vo forme.

Reese Witherspoon nie je posadnutá cvičením

Väčšina z toho, čo robí Reese Witherspoon v rámci svojej pohybovej aktivity a zdravého životného štýlu, je zadarmo. Tam patrí napríklad:

  • chôdza,
  • turistika,
  • zdravá a vyvážená strava.

Určite verí vo fitness, ale ako tvrdí – nič netreba preháňať. Hviezda mnohých filmov prináša prístupné wellness tipy a zároveň propaguje južanskú kuchyňu a pohostinnosť prostredníctvom svojej kuchárskej knihy Whisky v šálke čaju.

Odporúčame: Hľadáte vône k vám domov (nielen) pre sviatočnú atmosféru? Máme TOP tipy! Inšpirujte sa spolu s nami

Reese Witherspoon

Zdroj: instagram.com/reesewhiterspoon

Veľmi dôležitý je strečing

Reese uprednostňuje, aby sa jej telo cítilo dobre ako PRED tak aj PO tréningu. Preto dbá na to, aby si poriadne natiahla svaly. Pod pojmom strečing sa ukrýva cielené pretiahnutie celého tela, ktoré má na organizmus, a predovšetkým fyzickú stránku človeka, veľmi blahodarný vplyv. A to Reese Witherspoon veľmi dobre vie!

Strečing je pomerne jednoduché cvičenie, vhodné pre všetky vekové kategórie, ktoré prispieva k správnemu držaniu tela, dobrej pružnosti a celkovo k dobrému zdraviu a telesnej kondícii.

Prechádzky ako súčasť každého dňa

Chôdza je pravdepodobne najjednoduchší a najlacnejší spôsob, ako naplniť každodenné cvičenie, pričom má aj veľmi veľa výhod a benefitov. Aby ste videli výsledky, nemusíte byť vždy úplne vystresovaní a pracovať na svojom tele na maximum.

Pravidelné rýchle prechádzky môžu viesť k:

  • zlepšeniu kardiovaskulárnej kondície,
  • zvýšenej svalovej vytrvalosti,
  • lepšiemu spánku,
  • menšiemu stresu a podobne.

Neprehliadnite: Čínsky horoskop: Na ktoré znamenia sa usmeje šťastie v roku Zajaca?

Reese Witherspoon

Zdroj: instagram.com/reesewhiterspoon

Šport a pobyt v prírode

Reese miluje potulky prírodou, kde „zablúdi" na peknú túru, stretne sa s kamarátkou alebo si vyčistí myseľ. Toto je ďalšia bezplatná aktivita, ktorú môžete robiť a ktorá je skvelá pre vaše telo a pre zníženie stresu.

Pravidelná turistika môže zabrániť problémom duševného a fyzického zdravia.

Reese Witherspoon pri svojich aktivitách zostáva sústredená

Či už je Reese na turistike alebo sa pripája na svoj Instagram a sleduje výzvu na cvičenie, stále si robí rozpisy cvičení a aktivít, pričom zostáva maximálne sústredná. Miluje intervalový tréning s vysokou intenzitou a vo všeobecnosti sa zameriava na HIIT tréningy (približne 30 minút vkuse).

Ako to už býva – ak niečo robíte, treba to robiť poriadne, zodpovedne a výsledky sa zaručene dostavia.

Odporúčame aj: Biologický vek: Čo znamená a ako si ho správne vypočítať?

Reese Witherspoon

Zdroj: instagram.com/reesewhiterspoon

Úvodná koláž - zdroj foto: instagram.com/reesewitherspoon


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní