Mladá Chanel sa stala závislou na botoxe pier, míňa tisíce eur

Len 22-ročná študentka psychológie z Kentu vo Veľkej Británii, Chanel Challacombe, sa stala závislou na vypĺňaní pier. Mladá žena začala so zväčšovaním pier pred dvoma rokmi.

Chanel si necháva aplikovať výplne pier štyrikrát až päťkrát ročne. Plné pery jej podľa vlastných slov zdvihli sebavedomie a tak skoro s tým neprestane.

Pozri aj: Živá Barbie: Ľudia si o mne kvôli vzhľadu myslia, že som hlúpa

russian lips

Zdroj: facebook.com/chanelchallacombe

Peniaze len z brigád

Chanel je študentkou a stálu prácu ešte nemá. Peniaze si zarába len na brigádach. Napriek tomu väčšinu zo svojich zarobených financií minula na zväčšenie pier. V priebehu dvoch rokov už utratila v prepočte takmer 2000 eur.

Minuté peniaze však neľutuje, pretože podľa vlastných slov si ide za svojím snom. Jej vzorom je Kim Kardashian a iné ženy, pre ktoré sú charakteristické plné pery.

„Prvýkrát som si nechala pery upraviť pred dva a pol rokom a ľutujem to, že som to už neurobila skôr. Cítim sa teraz omnoho lepšie,“ prezradila vo svojom videu zverejnenom na TikToku.

Odporúčame: Nadya Okamoto na festivale s viditeľnou vložkou. Búrať tabu alebo nechať niečo skryté?

výplne pier

Zdroj: facebook.com/chanelchallacombe

Propaguje plnenie vlastných snov

Chanel však so svojou závislosťou čelí kritike najbližšieho okolia. Na sociálnej sieti však propaguje plnenie si vlastných snov.

Úplne rozumie ženám, ktoré chcú vyzerať ako bábika Barbie, a preto podstupujú rôzne operácie. Mladá žena totiž priznala, že aj ona prahne po dokonalosti. Do budúcna zároveň nevylúčila ďalšie úpravy na svojom tele.

Odporúčame: Celebrity a slávne osobnosti narodené v mesiaci august

Zdroj foto - úvodná koláž: facebook.com/chanelchallacombe

0 komentárov

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE