Ako zistiť, či vás muž miluje? Všímajte si tieto znaky!

Ako zistím, že ma muž miluje? Túto otázku si pokladá množstvo žien, ktorých srdce zahorí láskou. Často k nám opačné pohlavie vysiela nejasné signály a my si nie sme isté, či to s nami myslia vážne, alebo sa len hrajú.

Nikto nie je dokonalý a tak niekedy aj u chlapov zaúraduje nesmelosť. Ak váš vyvolený doteraz nedokázal vyjadriť, čo k vám cíti a vy máte z toho celého zmätok, skúste si všímať tieto znaky. Sú totiž dôkazom, že o vás naozaj stojí!

Vyvíja iniciatívu

Muž, ktorý sa do vás zamiloval, býva iniciatívny. Či už vám napíše, ako sa máte, alebo nájde príležitosť, aby sa s vami mohol stretnúť osobne, ide o spôsob, ako vám chce dať najavo, že o vás má skutočný záujem.

Pri rozhovoroch sa často pýta na veci, ktoré majú vplyv na vaše pohodlie, pričom sa snaží vyhovieť vašim potrebám. Je vám chladno? S radosťou vám prenechá svoju bundu!

Ak sa mu zdôveríte, že máte nejaký problém, je možné, že urobí všetko pre to, aby vám ho pomohol vyriešiť.

Prečítajte si: Ako otehotnieť: Šesť najlepších polôh na splodenie dieťaťa

rande

Zdroj: Depositphotos

Prezradí ho reč tela

Veľkým pomocníkom je reč tela. Mnohé gestá a prejavy mimiky sú totiž podvedomé a neuvedomujeme si ich. Ak si ich začnete všímať, napovedia vám o skutočných citoch vášho partnera.

Typickým príkladom je zrkadlenie, t.j. váš partner kopíruje to, čo robíte vy. Takýmto spôsobom sa snaží s vami nadviazať spojenie. Niektorí tiež jemne dvíhajú obočie alebo sa dotýkajú brady. Jasným znakom, že je mu s vami príjemne, je aj úsmev.

Náklonnosť muži často prejavia aj pevným objatím. Ide o ten druh objatia, v ktorom sa cítite krásne a bezpečne.

Zamilovaný chlap sa k vám tiež bude snažiť priblížiť, bude sa k vám nakláňať, ak bude na to vhodná príležitosť, jemne sa vás dotkne. Bude sa tiež snažiť udržiavať očný kontakt.

Nešetrí komplimentami

Nie je žiadnym tajomstvom, že muži sú vizuálne typy. Ak niečo zaujme ich pohľad, radi to pochvália. Muž, ktorý sa zamiluje do ženy, preto zväčša nešetrí pochvalnými slovami na vzhľad.

Pochváliť vám môže účes či celkový outfit. Niektorí však zájdu aj ďalej a v príhodnú chvíľu vyzdvihnú vašu inteligenciu, zmysel pre humor, láskavosť či iné pozitívne vlastnosti.

Zoznámi vás s priateľmi

Ak vás muž chce predstaviť priateľom, vedzte, že to s vami myslí vážne. Chce vás totiž začleniť do partie, ktorá mu je blízka a ktorá ho dobre pozná. Znamená to, že vám dôveruje a chce, aby ste boli súčasťou jeho života.

Odporúčame: 6 situácií, ktorými svoju novú známosť určite vydesíte

objatie

Zdroj: Depositphotos

Snaží sa vás rozosmiať

Zamilovaní muži spravia všetko pre to, aby vás videli usmievať sa. Veľmi dobre si totiž uvedomujú staré známe: „Šťastná žena, problém nemáš!“.

Či už ide o rozprávanie vtipov a smiešnych historiek, púšťanie vtipných videí alebo zámerné strápnenie samého seba, cieľ je jasný, zaujať a rozosmiať.

Dôležitým poznávacím znamením pritom nie je iba snaha rozveseliť, ale aj fakt, že čakajú na vašu odpoveď. Veľmi pozorne si totiž všímajú, ako na ich snahu reagujete. V praxi to vyzerá napríklad tak, že niečo vtipné povedia a ihneď pozrú na vás.

Aktívne počúva

Chlap, ktorý má o vás seriózny záujem, sa bude snažiť aktívne počúvať to, čo mu hovoríte. Dá vám priestor rozprávať, ba dokonca sa aj sám bude pýtať.

Bude si pamätať meno vašej najlepšej priateľky, na čo ste alergická, aj čo rada robíte vo voľnom čase.

Pozri aj: Vzťah a tolerancia: Je správne pomenovať to, čo nechceme tolerovať?

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE