Venušine jamky, za ktorými muži šalejú: Ste ich majiteľkou aj vy?

Venušine jamky, za ktorými muži šalejú: Ste ich majiteľkou aj vy?
  • 09.03.2023
  • Michaela Krivdová

Neviete, o čom je reč? Ak práve prechádzate okolo zrkadla, skúste pozorne preskúmať svoj chrbát, kúsok na bedrami. Našli ste dve jamky? Potom aj vy patríte do skupiny žien, ktorým nechýba vášeň. A to stále nie je všetko!

Symbolizujú status ženskej krásy a príťažlivosti. A čuduj sa svete, nemá ich každá z nás. Venušine jamky sa nachádzajúce na mieste, kde dve kosti spájajú panvu. V zásade ide o neuzatvorenú chrbticu, ktorá je pozostatkom vývoja embrya ešte z čias v matkinom bruchu.

Kde hľadať Venušine jamky?

Aj genetickú predispozíciu má každý z nás na niečo iné. Ak ste hrdou majiteľkou týchto tajomných jamiek, vedzte, že hoci ich sporadicky majú aj muži, zväčša sa týkajú nás žien. Ich tvar, veľkosť a celkový vzhľad sa líši od postavy k postave, hmotnosti ale aj množstva tuku. A keďže sa nachádzajú na mieste, kde nie sú svaly, nie je možné ich vytrénovať.

Muži z nich šalejú

A možno práve preto, že ich sami nemajú. Pohľad na pekný zadok, ktorý „dopĺňajú“ rozkošné jamky, v mužoch vzbudzuje sexuálnu túžbu. A niet sa čomu čudovať. Rovnako, ako rozšírená panva aj jamky sú podľa viacerých výskumov znakom plodnosti, správnej funkcie ženských orgánov a cirkulácii krvi práve v panvovej časti.

To je už len krôčik k tvrdeniu, že majiteľky Venušiných jamiek patria k ženám, ktoré absolútne nemajú problém s orgazmom a posteľné radovánky si vedia užívať do sýta.

VŠIMLI SME SI: Skúste si vybaviť Michelangelovu sochu Dávida. Hovorí sa, že to bol práve taliansky sochár, ktorý nazval mužské jamky na chrbte „jamkami Apolla“. A vďaka kráse bohyne Venuše nesú pomenovanie aj „jamky Venuše.“

Apolové jamky u mužov

Pánov tvorstva nemožno z tejto témy vynechať. Zmyselné jamky na chrbte majú aj oni, aj keď sa vyskytujú v oveľa menšej miere. Ak sa ale objavia, zväčša sú hlbšie a viac viditeľné. Môže za to práve tuk, ktorý sa mužom a ženám ukladá rozdielne.

Máte ich ako partneri obaja? V tom prípade niet absolútnych pochýb o tom, že to musí u vás riadne iskriť.

Pomôže operácia?

Zdá sa, že z Venušiných jamiek nie sú vo vytržení len muži, ktorí považujú ich majiteľky nielen za mimoriadne atraktívne, ale aj veľké zvodkyne. Existujú ženy, ktoré ich chcú silou mocou mať tiež.

Strata hmotnosti je pre nich však oveľa menej atraktívna cesta, ako ľahnúť si pod nôž. Áno, čítate správe! Vo svete údajne existuje možnosť, ako sa k nim prepracovať pomocou kozmetických operácií.

Nemýľte si Venušine jamky so sakrálnou jamkou

To, ako vyzerajú a kde sa Venušine jamky nachádzajú už viete. A ak ste ich hrdou majiteľkou či majiteľom, tlieskame! Dva si však nezamieňajte za jednu. Sakrálna jamka, teda plytká priehlbina v oblasti chrbta, rovnako nad zadkom je niečo celkom iné. Týka sa dojčiat a malých detí a pri určitom percente detí môže indikovať abnormality chrbtice.

Fakty či mýty o Venušiných jamkách

  • Ženy, ktoré majú jamky na chrbte údajne ľahšie dosiahnu orgazmus.
  • K vyvrcholeniu môže prísť vraj po tom, ak partner na toto miesto prstami zatlačí.
  • Jamky sú znakom, že sa lepšie prekrvuje panvová oblasť u žien.
  • Ženy, ktoré ich na chrbte majú, vraj znášajú lepšie obdobie tehotenstva.

Tak či onak, to, čo platí s istotou je, že muži Venušine jamky považujú naozaj za extrémne príťažlivé.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní