Dôvod, pre ktorý sa Rebel Wilson rozhodla rapídne schudnúť!

Austrálsku herečku, speváčku a producentku Rebel Wilson poznal svet roky ako bacuľku. Pred istým časom sa však rozhodla dať nadbytočným kilogramom zbohom. Obdobnou cestou si už prešli viaceré celebrity, pričom zvyčajne ide o tlak okolia alebo v prípade herečiek snahu získať konkrétnu filmovú rolu. U predstaviteľky Tučnej Amy z hudobnej filmovej série Ladíme však išlo a celkom iný dôvod. Túži sa stať matkou!

Osudová návšteva u lekára

Štyridsaťdvaročná rodáčka zo Sydney prezradila v rozhovore pre magazín People, že v roku 2019 konzultovala svoj sen stať sa matkou s odborníkmi na plodnosť. Jeden z lekárov jej vtedy povedal, že ak schudne, bude mať oveľa väčšiu šancu na odobratie a zmrazenie vajíčok. „Premeral si ma od hlavy po päty a povedal, že by sa mi vodilo oveľa lepšie, ak by som bola zdravšia,“ uviedla komička.

„Úplne ma zaskočil. Pomyslela som si, ach Bože, ten chlap je taký hrubý. No mal pravdu. Mala som veľkú nadváhu. Vtedy som nemyslela na svoje potreby, ale na potreby budúceho dieťaťa. To ma skutočne inšpirovalo k tomu, aby som bola zdravšia,“ vysvetlila speváčka, ktorá má tiež syndróm polycystických vaječníkov. V štyridsiatke sa preto rozhodla pre zmrazenie vajíčok.

Odporúčame: Počítať kalórie pri chudnutí a stukovatenej pečeni nestačí. Dôležitejší je, pomer živín

Rebel Wilson

Zdroj: instagram.com/rebelwilson

Verí, že sa stane matkou

„Rada by som mala rodinu. Momentálne si za tým idem kvôli biologickým hodinám. Máte toľko možností s náhradným materstvom a darcami spermií. Nad plodnosťou som sa začala zamýšľať, až keď som mal 39 rokov, takže dosť neskoro, ale potom sú ženy vo veku okolo štyridsiatky, ktoré boli úspešné. Pozrite sa na Janet Jackson, je to inšpirujúce. Stále som dosť mladá na to, aby som to skúsila,“ povedala herečka, ktorá v prvej polovici júna oznámila prostredníctvom Instagramu, že je vo vzťahu s Ramonou Agrumou.  

Strata nadbytočných kilogramov

Herečka začala so zhadzovaním nadbytočných kilogramov v roku 2019, pričom po roku bola ľahšia o viac ako 36 kilogramov. „Cieľom nebolo dosiahnuť konkrétnu hmotnosť. Chcela som sa dopracovať k zdravšej verzii samej seba,“ povedala scenáristka, ktorá pokroky zdieľala aj na sociálnej sieti Instagram.

Inšpirujte sa: Najzaujímavejšie diéty celebrít, ktoré naozaj fungujú!

Rebel Wilson

Zdroj: instagram.com/rebelwilson

Za svoje telo sa nikdy nehanbila

Wilson priznala, že emocionálne problémy riešila jedlom, čo u nej viedlo k nadváhe. Vždy však bola zástankyňou toho, aby ženy milovali svoje telo bez ohľadu na jeho hmotnosť a nedokonalosti. 

„Tučná Amy bola pravdepodobne najobľúbenejšia postava, akú som kedy hrala. Rada som sa prezentovala a bola som taká sebavedomá. Zároveň som sa však občas cítila neisto. Niekedy je ťažké fotiť sa vedľa hereckej kolegyne, ktorá je o dve tretiny menšia ako vy,“ dodala Austrálčanka.

„Bola som istým spôsobom neviditeľná, aj keď som bola medzinárodnou filmovou hviezdou. Viem, aké je byť na druhej strane tej mince. A teraz už viem, aké to je upútať pozornosť v pozitívnom zmysle. Existuje spoločenská zaujatosť voči tomu, čo spoločnosť považuje za dobre vyzerajúce. Nie je to správne. Je to zlé, je to nespravodlivé. Je mi smutno, ak niekto nemiluje svoje telo. Chcem oslavovať všetky typy tela, ale tiež chcem povzbudiť ľudí, aby boli zdraví,“ ozrejmila hviezda filmov Noc v múzeu: Tajomstvo hrobky, Podfukárky, No nie je to romantické? alebo Maturitný ročník.

Vyskúšajte: Studená sprcha: Benefity, ktoré vás presvedčia začať s otužovaním!

Galéria - Rebel Wilson

Zdroj foto:

úvodná fotka - instagram.com/rebelwilson

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE