Tehotná Rihanna na módnej šou v Paríži ako ste ju ešte nevideli

Barbadoská speváčka Rihanna spôsobila rozruch na prehliadke luxusného módneho domu Dior, kam zavítala v poriadne odvážnom outfite ladenom do čiernej farby. Na extravaganciu zo strany populárnej hviezdy si už verejnosť zvykla. Povesti módnej ikony nezostala nič dlžná ani počas Týždňa módy v Paríži, kde značka Dior prezentovala kolekciu jeseň/zima. Tehotná Rihanna sa na akcii predviedla v čipkovanej spodnej bielizni a sieťovanej nočnej košieľke. Nechýbali ani lesklé čižmy s ostrou špičkou a kožený kabátik. Outfit doladila výraznými šperkami a bordovým rúžom, pričom však zvolila pomerne jednoduchý účes.

Príchod v štýle kráľovnej

Okrem výrazného stylingu upriamila na seba herečka pozornosť aj krátkym výrokom, ktorý adresovala davu novinárov a fanúšikov. Rihanna na prehliadku prišla neskôr, ako iní hostia, na čo ju upozornil neznámy ženský hlas. „Meškáš!“ zakričal niekto. „No shit,“ znela speváčkina ironická odpoveď, ktorá by sa dala preložiť ako „Nevravte!“. Svojou reakciou mnohým pripomenula repliku z filmu Denník princeznej: „Kráľovná nikdy nemešká, to ostatní prišli príliš skoro.“.

Rihanna a jej odhalené bruško

Odkedy tridsaťštyriročná kráska v januári tohto roka oznámila, že sa s partnerom, raperom ASAP Rockym stanú rodičmi, hrdo vystavuje na obdiv svoje tehotenské bruško. Ako uviedla v rozhovore pre magazín People, obliekať sa počas gravidity je pre ňu zábava, ale aj výzva. Najviac si podľa vlastných slov užíva, že sa nemusí trápiť tým, ako zakryje bruško. Keď si vraj pripadá tak trošku „tučná“, pripomenie si, že je to kvôli bábätku.

Odporúčame pozrieť: Najobľúbenejšie sexuálne polohy u Slovákov: Experimentujeme radi?

Speváčka si na outfitoch dáva poriadne záležať. Fotkami sa často chváli aj na svojom účte na Instagrame. Mnohí ju za styling chvália, iným sa jej štýl obliekania zdá príliš vyzývavý. Posúďte samy. 

Zdroj foto - úvodná koláž: www.instagram.com/dior

0 komentárov

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE