Najkrajšie chaty s čarovnou atmosférou – ako z rozprávky či iného sveta

V tomto hektickom, uponáhľanom svete plnom starostí, pandémie, neistoty, stresu a strachu, každý z nás túži po úniku. Všetci sme už unavení z trúbenia áut, termínov uzávierok, preplnených obchodov, otrávení zo štyroch stien a home officu, pyžamových dní, unudení pozeraním Netflixu. A čo toto: predstavte si zelený les plný vysokých stromov. V ušiach vám znie šum lístia a zvuk čľapkajúceho potoka, ktorý sem-tam preruší veselý spev vtákov.

Malá učupená chata a jej špicatá strecha vyčnievajúca spoza neveľkého kopca. Vnútri útulná, s kamenným krbom, voňajúca po dreve. Pred ňou už nachystané ohnisko na podvečernú opekačku a vírivka s vyhriatou vodou. Keď sa zotmie, romantické svetelné reťaze obopínajúce rozprávkovú chatu vytvárajú čarovnú atmosféru a vy zabúdate na všetky problémy. Čo viac ku šťastiu treba?

Najkrajšie z najkrajších

Mnohí z nás si radšej užijú pobyt v prírode, niekde na horách so svojou rodinou či priateľmi ako all inclusive dovolenku v Turecku a vymenia vyvaľovanie sa na pláži za poriadnu turistiku. Naše Slovensko ponúka množstvo krás a tiež veľa výborných ubytovacích zariadení, kde si môžeme  oddýchnuť a zažiť i kopec zábavy. Takisto po celom svete je niekoľko pekných hotelov na úrovní, ale i kúzelných chát, ktoré zaujmú hneď na prvý pohľad.

Nielen scenéria, do ktorej sú zasadené, ale aj ich dizajn, nezvyčajný tvar a interiér z nich robia jedinečné miesto pre dokonalú dovolenku. Okrem toho, tieto architektonické skvosty ponúkajú aj úchvatné výhľady, úzky kontakt s prírodou a nezabudnuteľné zážitky. Poďte sa s nami pozrieť na tie najčarovnejšie chaty na svete

Tye Haus, Skykomish, Washington

Ocean Village Resort, Tofino, Kanada

Free Spirit Spheres, Vancouver Island, Kanada

Blue Sky Center, New Cuyama, Kalifornia

Rolling Huts, Winthrop, Washington

Wiesergut Hinterglemm, Salzburg, Rakúsko

Manshausen Island Resort, Nórsko

A-Frame Haus, Park City, Utah

Juvet Hotel, Nórsko

Ayder Dağ Evi Rize, Turecko

Annandale, Pigeon Bay, Canterbury, Nový Zéland

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE