Mixit adventný kalendár: Anjelsky krásny, čertovsky dobrý!

Tiež ste sa na Mikuláša tešili naposledy na základnej škole? Tak to sa po ochutnaní prvej Mixit dobroty zmení. Ako každý rok totiž Mixiťáci upiekli mikulášsku nádielku pre anjelikov aj čertíkov, kvôli ktorej sa tú básničku naučíte dokonca dobrovolne! Okrem anjelsky krásneho a čertovsky dobrého kalendára plného dobrôt sa môžete tešiť aj na svätú trojicu mikulášskych nádielok.

Čím viac okienok, tým lepšie!

Adventný kalendár je síce jedno veľké prekvapenie, prečo sa ale držať na krátko a nepridať ešte dve? Ten tohtoročný ukrýva 26 okienok a na Mikuláša i Štedrý deň si tak môžete otvoriť vždy jedno bonusové okienko navyše. Plný bude najobľúbenejších stálic i noviniek, voňať bude po vianočnom korení, čokoláde, jablku i škorici a ukrývať sa v ňom budú najrôznejšie mixy, orechy, tyčinky, Mixitelly i kaše. Každé otvorené okienko môžete navyše do kalendára vrátiť opačnou stranou a vyrobiť si tak roztomilý domček v sviatočnom dizajne. Do vzniknutých bytíkov si potom nezabudnite nalepiť aj zriadenie a obyvateľov z priložených samolepiek. Samozrejme, až keď dojete a budete mať voľné ruky.

A pozor! Tento rok si môžete zvoliť aj bezlepkovú a veganskú verziu kalendára.

Veľký adventný kalendár Mixit, 1283 g. Zoženiete na www.mixit.sk za 58,39 €.

Pozri aj: Zmeniť zamestnanie? 10 dôvodov, ktoré vám pomôžu rozhodnúť sa!

Mixit mikulášska nádielka

Zdroj: mixit.sk

Tak to je nádielka!

Do mikulášskej nádielky si môžete okrem kalendára prihodiť ešte niektorý zo zobkacích mixov. A vybrať si môžete podľa toho, či je koledník anjelik alebo skôr šibalský čertík.

Chrumnutie až do neba sa ozve s každou hrsťou Anjelskej nádielky. Zmes orechov poprášená a prevoňaná škoricou, badiánom, klinčekom a vanilkou vás vynesie do nebies a vaše chuťové poháriky si budú chvíľku lebediť aj na obláčiku s chuťou karamelu. Tento mix totiž posiela samo nebo. 

Anjelská nádielka, 280 g, 7,89 €. Zloženie: Vianočné orechy z pece, pražené mandle v bielej čokoláde, jadrá mandlí pražené, kakaové vankúšiky, náplň s čokoládovou príchuťou, kokosové plátky, medový banán.

Kto celý rok poslúchal, nech hodí orechom! S pravým uhlím tento rok šetria aj čerti, tak sa v Mixite rozhodli zariadiť sa po svojom. Čertovská nádielka ukrýva pekelne dobrú zmes orechov a niektoré sú zabalené do horkej čokolády tak poctivo, že by ste ich od normálneho uhlia skoro nerozoznali. Pod kotlom chuťovým pohárikom zakúria aj plátky banánu obalené v mede a vlašáky v čokoláde a škorici.

Čertovská nádielka, 350 g, 9,59 €. Zloženie: Mandle v horkej čokoláde s čiernym prachom, jadrá lieskových orechov v horkej čokoláde s čiernym prachom, plátky banánu obalené v mede, jadrá vlašských orechov v horkej čokoláde a škorici, plátky kokosu, mandle (celé), vlašské orechy – jadrá polené, arašidy.

Mikuláš, stratil plášť, našiel ale datle! V Mixite k nim prihodili ešte medový banán, baby figy aj nošu orechov a na svet vykoukla Mikulášska nádielka, ktorá nemusí byť iba za odmenu. Zdravá alternatíva ku koláčikom sa hodí pre malých i veľkých a spoločnosť vám môže robiť ako rýchla desiata pri presune z jednej návštevy na druhú alebo ju môžete mať nasypanú v miske na stole ako zobkanie ku sviatočnému filmovému poobediu. 

Mikulášska nádielka, 400 g, 8,69 €. Zloženie: Sušené datle, medový banán, sušené figy, pražené arašidy, kľukva (brusnica kanadská), kešu, mandle, vlašské orechy, sušený physalis, para orechy.

Hriešne dobré, anjelsky jemné a vo veľkom štýle. Mikulášske dobroty sú tento rok ešte vypečenejšie! V Mixite zase raz ukázali, že sa môžete na 6. decembra tešiť snáď ešte viac ako na Ježiška. Tak dobrú chuť. A boli ste dobrí?

Neprehliadni: Veľká rodina na dosah?! Má 25 rokov, 22 detí, no tým to nekončí - chce ich mať až 105!

0 komentárov

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE