Pracovné bundy v chladnejšom počasí sú neoddeliteľnou súčasťou každého zamestnanca. Poradíme vám

Žijete v regióne, kde nízke teploty obyvateľov prekvapia už na jeseň alebo pracujete v chladnom pracovnom prostredí, ako sú chladiarenské boxy? V tom prípade by ste mali mať na sebe adekvátne pracovné oblečenie.

Je dôležité sa chrániť pred všetkým poveternostnými podmienkami a výraznými zmenami teplôt. Stavte na kvalitné pracovné bundy a vy či vaši zamestnanci budete dostatočne chránení.

Nízke teploty, mrazy a vlhké sychravé počasie každoročne u nejedného pracovníka prispejú k nachladnutiu či zníženej imunite. Kvalitné pracovné odevy teda v zime neslúžia len na ochranu pred poranením ostrými predmetmi alebo popálením, ale aj na ochranu pred ochorením.

Odporúčame: Ako sa mozog vyrovnáva s mnohojazyčnosťou? Zistenia prekvapia!

nepremokavá pracovná bunda

Zdroj: Depositphotos

Význam nepremokavej a vetruvzdornej bundy netreba podceňovať

Existuje niekoľko faktorov, ktoré určujú, že zimná pracovná bunda vás ochráni pred nepriaznivým počasím. Prvými z nich sú nepremokavosť a odolnosť voči vetru. Je samozrejmé, že ak pracujete na stavbe, cestných komunikáciách alebo všeobecne v exteriéri či vlhkom a chladnom interiéri, pracovný odev by mal byť vyrobený z nepremokavého materiálu.

V ideálnom prípade by mal byť aj vetruvzdorný s vylepšenou izolačnou výplňou. Takto vás neprekvapí žiadny silný vietor. Bez ohľadu na počasie sa budete cítiť pohodlne.

Odporúčame: Sú nesmelí viac muži či ženy? Viete, ako zatočiť s nesmelosťou?

pracovný odev

Zdroj: Depositphotos

Vyberte si správne materiály

Práca v zime je vyčerpávajúca. O to viac, ak vás po opustení domu prekvapí studený víchor a fujavica. Dizajn pracovnej bundy by mal byť až na poslednom mieste. Veď poznáte to príslovie, že z peknej misy sa nenajete, ak je prázdna. Pred kúpou pracovného odevu sa zamerajte na materiály, z ktorých je vyrobený. Vďaka vhodnému materiálu budete v suchu a teple a pohodlí, čo zabezpečí vyššiu produktivitu. Komu sa chce pracovať, keď sa necíti dobre?

Keďže vám zimné pracovné bundy musia poskytnúť extra ochranu, najlepšou voľbou sú syntetické materiály, ako fleece či polyester. Možno vám napadla bavlna, no tá sa odporúča nosiť, keď je vonku alebo na pracovisku príjemná teplota a zamestnanci sa zvyknú spotiť. Vyznačuje sa výbornou priedušnosťou, no tú v mrazoch nechcete.

V zime by vás v bavlnenej bunde prefúklo, preto je syntetika stávkou na istotu. V krutých podmienkach sa treba dobre zababušiť. Ak hľadáte kvalitné pracovné bundy a oblečenie na zimu, ktoré je navyše moderné, kliknite na www.ardonsk.sk a prezrite si ich ponuku.

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE