Zubná kefka ISSA mini 3: Kompletná starostlivosť stlačením jediného tlačidla

Zubná kefka ISSA mini 3: Kompletná starostlivosť stlačením jediného tlačidla

Švédska beauty-tech značka FOREO predstavuje zubnú kefku ISSA mini 3, ktorá poskytuje kompletnú starostlivosť stlačením jediného tlačidla.

Táto kefka sa usmieva s vami! ISSA mini 3 je hviezdou ústnej starostlivosti a sviežeho dychu. Vyčistí zuby, jazyk, ďasná aj líca, pričom efektívne odstraňuje zubný povlak a jemne masíruje ďasná. Čistiť zuby si tak môžete prirodzene, avšak s výsledkami elektrickej zubnej kefky. Len s jedným skvelým rozdielom - ISSA mini 3 vydrží na jedno nabitie až 265 bežných čistení zubov! Žiarivejší úsmev, zdravšie zuby a celodenná sviežosť? Áno prosím!

Odporúčame: Ideálna dĺžka spánku podľa vedcov: Spíte dostatočne veľa?

Foreo zubná kefka

Zdroj: FOREO

ISSA mini 3 s úsmevom zvláda 4 v 1

ISSA mini 3, navrhnutá tak, aby sa usmieval celý svet, je najnovšia kompaktná verzia prvej silikónovej sonickej zubnej kefky na svete, ktorá je ideálna pre tých, ktorí uprednostňujú menšiu hlavu kefky, no odmietajú robiť kompromisy vo výkone. Kombináciou inovatívnej ultrahygienickej, mäkkej hybridnej kefky zo silikónu a PBT a technológie sonickej pulzácie je to dokonalá ústna starostlivosť o zuby, ďasná, líca a jazyk 4 v 1, vďaka ktorej budete mať celé ústa dlhšie čisté.

Belšie a krajšie zuby na počkanie

Hollywoodsky úsmev už nie je iba snom. Preneste ho do každodennej reality, ISSA mini 3 vám pomôže. Presne tak, ako pomohla celým 100 % účastníkom štúdie, ktorí mali príležitosť kefku vyskúšať. Všetci sa po 28 dňovom teste jednohlasne zhodli na tom, že vďaka tejto prevratnej novinke majú belší, žiarivejší a sviežejší úsmev.

Pozri aj: VIDEO: Ako používať čistiaci sonický prístroj FOREO Luna™ 2?

Issa mini 3

Zdroj: FOREO

Čistenie zubov ako zábava

Nové zubné kefky ISSA mini 3 v troch žiarivých farbách urobia vo vašej kúpeľni veselo. Revolučná silikónová kefka vám totiž postráži vaše 2 minútky na čistenie zubov. A nie hocijako, ale pomocou svietiacich usmievavých tváričiek obľúbených smajlíkov, ktoré sa zobrazujú priamo na kefke a indikujú dĺžku čistenia. Čistenie vás odteraz bude naozaj baviť a vaše krásne a zdravé zuby sa vám tiež určite odvďačia žiarivým úsmevom.

Výsledky nadovšetko

Vedeli ste, že ISSA mini 3 dokáže odstrániť viac zubného povlaku ako bežné zubné kefky? Dokonca až o 30% viac! A to je už viditeľný a citeľný rozdiel. Navyše, vďaka technológii sonických pulzácii vás to bude stáť menej námahy ako kedykoľvek predtým.

Zubnú kefku ISSA mini 3 a všetky produkty FOREO objavte na notino.sk Novinky zo sveta starostlivosti o pleť a zuby sledujte na Instagrame @foreo_official


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní