Emma Watson alias Hermiona prekvapila krátkym účesom: Páči sa vám?

Emma Watson alias Hermiona prekvapila krátkym účesom: Páči sa vám?
  • 06.09.2022
  • Lenka Biba Slovak

Emma Watson, celým menom Emma Charlotte Duerre Watson, sa stala celosvetovo známou vďaka filmovej úlohe Hermiony z nesmrteľného Harryho Pottera. Na konkurz na túto úlohu išla podľa jej slov iba zo žartu. Avšak tento „žart" jej priniesol slávu, popularitu, peniaze a ďalšie množstvo nekonečných možností.

Dnes už 32-ročná filmová čarodejnica ovplyvnila celú jednu generáciu a svojou krásou určuje trendy pre mnohé mladé ženy a dievčatá. Emma Watson má aj po tridsiatke dievčenský imidž a mladícku krásu.

V žiadnom prípade sa ale nebojí experimentovať! Čo dokázala aj jej najnovším účesom. Krátky chlapčenský účes si táto britská herečka vyskúšala už pred rokmi, no tento jej staronový účes jej dodal šmrnc aj teraz. Páči sa vám?

Pixie účes Emmy Watson

Emma Watson alias filmová Hermiona sa vždy pýšila svojou nádhernou korunou krásy. Tentokrát sa ale rozhodla pre radikálnu zmenu! Kratučký pixie účes zdobí Emmu v posledných týždňoch, no nie náhodou. Takto krátky účes totiž pre ňu nie je žiadnou neznámou.

Tentokrát sa však pre pixie účes a nový imidž rozhodla ako nová tvár značky Prada Beauty. Je to podľa vášho názoru stelesnením ženskej krásy a ideálu, alebo to rúca zaužívané konvencie a stereotypy? Módne domy v posledných rokoch vyhľadávajú inakosť a krásu tam, kde je pre iných zdanlivo neviditeľná.

Odporúčame: Kabelka v štýle Balenciaga - alebo najdrahšie vrece na odpadky?

emma watson harry potter

Zdroj: instagram.com/emmawatson

Emma Watson a Prada

Spolupráca s britskou herečkou Emmou Watson a módnym domom Prada nie je náhodná. Emma sa o značke Prada vyjadrila nasledovne: „Prada vždy presahovala tradičné modely a archetypy, čo sa týka poňatia krásy, a je preslávená ženskosťou, ktorá rúca konvencie."

A my s ňou rozhodne súhlasíme, pretože najmä v dnešnej dobe plnej umelej, virtuálnej a nereálnej krásy, by sa mal dať väčší dôraz na to, čo je naozaj skutočné. A ako dobre vieme, ideál krásy predsa neexistuje.

Neprehliadnite: Ako zistiť, či vás muž miluje? Všímajte si tieto znaky!

emma watson vek

Zdroj: instagram.com/prada

Emma Watson inšpiruje mnohé ženy

Aj napriek tomu, že si Emma Watson už v mladom veku zarobila veľmi veľa peňazí na celý život, rozhodla sa ďalej vzdelávať a pracovať. Vyštudovala univerzitu v odbore anglickej literatúry a po vzore herečky Jodie Foster dokonale skĺbila štúdium s herectvom.

Možno aj preto si ju značka Prada vybrala pre svoju najnovšiu kampaň. A čo si o Emme myslí samotná Prada? „Naša múza je viac než len múzou. Viac než len tvárou. Viac ako dokonalým stelesnením ženy Prada,“ povedala spomínaná značka k spolupráci s Emmou Watson. 

Odporúčame aj: Poloha v spánku a jej vplyv na zdravie: Toto môže spôsobiť!

emma watson vzdelanie

Zdroj: instagram.com/prada

Emma Watson ako režisérka

Emma Watson inšpiruje veľa žien aj preto, že sa nebojí experimentovať a rada sa posúva ďalej. Aj preto oslovila značku Prada so žiadosťou, aby si jej novú kampaň mohla aj sama režírovať.

„Keď ma Prada požiadala, aby som sa stala tvárou ich novej kampane na vôňu, spýtala som sa, či by som ju mohla režírovať. O niekoľko mesiacov neskôr sa môžem s vami podeliť o výsledky viery, ktorú vo mňa zdieľali.“

A výsledok už uzrel svetlo sveta. Čo poviete, páči sa vám?

Zdroj foto: úvodná foto - instagram.com/emmawatson


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní