Canon predstavuje prvú kompaktnú vlogovaciu kameru PowerShot V10

Canon predstavuje prvú kompaktnú vlogovaciu kameru PowerShot V10

Canon Europe dnes predstavuje PowerShot V10, komapktnú a ľahko použiteľnú vlogovaciu kameru pre tých, ktorí chcú vziať priateľov a followerov na svoje dobrodružstvá bez toho, aby museli nosiť veľa vybavenia. PowerShot V10 váži niečo málo cez 211g a pohodlne sa zmestí do vrecka.

Tvorcom z oblastí ako lifestyle a cestovanie ponúka komplexné riešenie vrátane kvalitných mikrofónov a integrovaného statívu. Umožňuje vytvárať pôsobivý obsah pre vašu komunitu s neroztraseným záznamom v kvalite 4K UHD a profesionálne rozostreným pozadím.

Robustné vertikálne telo je úplne novým dizajnom Canon – zariadenie je tak prenosné a nenápadné, takže tvorcovia môžu pohodlne splynúť pri nahrávaní seba samého aj na rušných miestach.

Nenechajte si ujsť spontánne okamihy a úprimné reakcie – stredové tlačidlo záznamu je šité na mieru rýchlemu a svižnému ovládaniu kamery jednou rukou.

Pozri aj: Nie je to iba o cvičení! TOP 7 krokov, ako získať ploché brucho!

kamera PowerShot V10

Zdroj: Canon

Neuveriteľná kvalita videa vo vašej dlani

Kamera PowerShot V10 je vybavená veľkým 1-palcovým snímačom CMOS umožňujúcim zhotovovať videozáznam v ohromujúcej kvalite 4K. Je tu aj možnosť zhotovovania fotografií[1]. Tvorcovia môžu rýchlo zmeniť atmosféru zhotovovaného videa použitím ktoréhokoľvek zo 14 integrovaných farebných filtrov a režimu Smooth Skin.

Režim stabilizácie obrazu IS Movie Digital[2] je ideálny na vytváranie videozáznamov z ruky, pretože čiastočne eliminuje chvenie kamery a produkuje ostrejší, čistejší a jasnejší záznam s viacerými detailmi.

PowerShot V10 vychádza v ústrety širokým možnostiam rôznych platforiem sociálnych médií, dokáže natáčať na výšku aj na šírku[3] a nepretržite je možné nahrávať jednu hodinu[4]. Okrem toho môže funkcia automatickej vodováhy pomôcť udržať vaše video rovné a vyhnúť sa skoseným nahrávkam[5], čo skracuje čas potrebný na postprodukciu.

 

Vysoko kvalitný zvuk

PowerShot V10 je ideálny do prírody aj do mesta. Je vybavený dvoma veľkými stereofónnymi mikrofónmi na záznam hovoreného slova a tretím mikrofónom na potlačenie okolitého hluku.

Okrem vstavaného veterného filtra je možné ako súčasť sady voliteľného pokročilého príslušenstva dokúpiť veternú clonu[6], ktorá ďalej zlepšuje kvalitu zvuku v exteriéri.

Pozri aj: Syndróm podvodníka alebo „imposter" syndróm - čo to je a ako sa prejavuje?

PowerShot V10

Zdroj: Canon

Navrhnutá tak, aby zachytila všetky aspekty života

Kameru PowerShot V10 vo vertikálnom tele a navrhnutú s dôrazom na jednoduchosť, je možné takmer kompletne ovládať jednou rukou. Je vybavená 2,0-palcovým dotykovým LCD displejom, ktorý je možné preklopiť dopredu, čo je ideálne pre natáčanie samého seba pri vlogovaní, aj pri natáčaní ostatných z ruky, keď chcete ľahko zachytiť emócie a navodiť intímnejšiu atmosféru medzi vami a divákmi.

Integrovaný statív vám umožní nahrávať viac obsahu[7] z pevného pohľadu, ako sú návody na varenie a ďalšie obľúbené formáty ako „Get Ready With Me“, „Unboxing“ alebo „AMA“.

vlogovacia kamera PowerShot V10

Zdroj: Canon

Spojenie s followermi bez ohľadu na to, kde sa nachádzate

PowerShot V10 je plne kompatibilný s aplikáciou Canon Camera Connect, takže svoje videá môžete ľahko preniesť do smartfónu alebo tabletu cez Wi-Fi. Práca s obrazom a spracovaním videa nebola nikdy jednoduchšia, a to vďaka vstavanej integrácii dočasného cloudového úložiska image.canon, z ktorého môžete snímky priamo prenášať na platformu, ktorú si zvolíte.

Inteligentný a intuitívny dizajn zahŕňa porty HDMI a USB na jednoduché prenosy do notebooku alebo PC alebo na použitie ako webkamery. Používatelia, ktorí sú neustále v pohybe, ocenia možnosť nabíjania cez USB-C.

Prenášajte obsah z kamery priamo divákom zjednodušenými funkciami živého streamovania[8], ktoré sú súčasťou PowerShot V10 – umožní vám naživo vysielať pre followerov s využitím vyhradených možností ponuky pre živé vysielanie na YouTube a Facebooku[9].

Canon PowerShot V10

Zdroj: Canon

Príslušenstvo vhodné na každú cestu

Canon PowerShot V10 je možné zakúpiť ako súčasť dvoch rôznych balíčkov. Štandardná sada s napájacím káblom, mäkkým puzdrom, krytkou objektívu, veternou clonou a pútkom na zápästie sa predáva za 449 EUR.

Pre tých, ktorí chcú viac kreatívnych možností, je k dispozícii pokročilá sada navrhnutá v spolupráci so SmallRig, ktorá obsahuje klietku na pripevnenie kruhového svetla alebo externého mikrofónu.

Kľúčové vlastnosti kamery Canon PowerShot V10:

  • Kompaktné a ľahké vertikálne telo
  • Ohnisková vzdialenosť širokouhlého objektívu 6,6 mm (čo zodpovedá ohniskovej vzdialenosti 18 mm pre fotografie a 19 mm v režime videa pri 35mm snímači), svetelnosť f/2,8
  • Záznam videa v 4K UHD pri 29,97/25,00 fps a Full HD pri 59,94/50,00 fps
  • AF so sledovaním tváre
  • Režim videozáznamu Smooth Skin
  • Veľký stereo mikrofón
  • Výklopný displej
  • Integrovaný statív (ľahké nastavenie sklonu až o 30 stupňov)
  • 14 farebných filtrov
  • Záznam statických snímok do formátu JPG zodpovedajúci režimu Scene Intelligent Auto
  • Konektivita: Wi-Fi, Bluetooth, webová kamera [UVC/UAC]

[1] 15,2 megapixela pri robení fotografií.

[2] Použitím stabilizácie obrazu IS Movie Digital dochádza k orezaniu snímok. Funkciu nemožno kombinovať s automatickou vodováhou, digitálnym zoomom ani režimom Smooth Skin.

[3] Záznam na výšku je možné urobiť otočením kamery. Používatelia môžu nastaviť prehrávanie na výšku v ponuke kamery. Po prenose do akéhokoľvek softvéru alebo sociálnych médií sa vaše video automaticky otočí na výšku.

[4] Maximálna doba jedného nepretržitého záznamu je 1 hodina. Ak sa vnútorná teplota fotoaparátu príliš zvýši, čas záznamu sa môže skrátiť. Záznam v kvalite 4K UHD 29,97p počas cca 20 minút bez tepelného obmedzenia je možný. V ostatných režimoch tepelné obmedzenie nie je (okrem záznamu v režime Smooth Skin v 4K, ktorý je obmedzený na 5 minút).

[5] Video je mierne orezané a funkciu Automatická vodováha nie je možné kombinovať s IS Movie Digital ani s video režimom Smooth Skin.

[6] Balíčky sa môžu líšiť, ale veterná clona sa bude predávať samostatne v Canon Store.

[7] Integrovaný statív umožňuje nastavenie v uhle -30 ° až -10 ° pre fotografovanie z vysokého uhla a 10 ° až 30 ° pre fotografovanie z nízkeho uhla.

[8] Na dosiahnutie najlepších výsledkov sa odporúča stabilné pripojenie Wi-Fi v menej zaplnenom bezdrôtovom priestore 2,4 GHz s vysokou rýchlosťou uploadu.

[9] Majte na pamäti, že akákoľvek platforma môže kedykoľvek bez upozornenia zmeniť, zastaviť alebo ukončiť svoju službu. Najnovšie požiadavky si overte u príslušnej platformy. Spoločnosť Canon neposkytuje žiadne vyhlásenia ani záruky s ohľadom na akýkoľvek produkt alebo službu tretej strany, vrátane živého vysielania.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní