Má číslo domu vplyv na váš život? Podľa numerológie určite áno!

Má číslo domu vplyv na váš život? Podľa numerológie určite áno!
  • 14.02.2023
  • Lenka Biba Slovak

Určite viete, že každý dom a domov má svoj príbeh. Ale ak sa spýtate ktoréhokoľvek numerológa, či má váš domov tiež vrodenú osobnosť a charakter, tak pravdepodobne povie, že určite áno!

Numerológovia v zásade veria, že medzi číslami a udalosťami existuje mystické spojenie. A to sa nepochybne týka aj čísla vášho domu alebo bytu.

Numerológia je prastará prax, ktorá sa datuje od čias starovekého gréckeho matematika a filozofa Pytagora, no stále je to niečo, čomu veľa ľudí verí a praktizuje aj dnes. A ak hľadáte zábavný a svieži spôsob, ako premýšľať o svojom domove, môže to byť práve toto.

Číslo domu

Začína sa to objavením čísla vášho domova – jednej číslice medzi 1 a 9. Následne objavením toho, čo toto číslo musí odhaliť o jedinečnej energii a charaktere vášho domova.

Ako nájsť číslo svojho domova? V numerológii musíte svoju adresu dostať do jednej číslice, a to urobíte sčítaním čísel. Ak napríklad bývate v dome s číslom 724, jednoducho sčítajte číslice: 7 + 2 + 4 = 13. Potom, ak dostanete dvojciferné číslo, sčítajte znova: 1 + 3 = 4. Číslo vášho domu je 4!

Ak máte vo svojej adrese okrem čísla aj písmená, tak toto písmeno pridajte spolu s číslami pomocou numerického ekvivalentu tohto písmena (čo sa dosiahne jeho priradením číslo podľa jeho miesta v abecede):

  • 1 – A, J, S
  • 2 – B, K, T
  • 3 – C, L, U
  • 4 – D, M, V
  • 5 – E, N, W
  • 6 – F, O, X
  • 7 – G, P, Y
  • 8 – H, Q, Z
  • 9 – I, R

Takže napríklad byt 4C nám dáva čísla „4“ a „3“ (pre C) – výsledkom je numerologické číslo „7“.

Odporúčame: Masturbácia a jej 6 benefitov: Odhaľte s nami všetky tajomstvá!

Číslo 1: Nezávislosť, inovácia, sila

Domov číslo jeden je vhodným priestorom pre živnostníkov alebo osamelých ľudí, pretože energia domova vás povzbudzuje k zachovaniu nezávislosti, autonómie a osobnej slobody.

V skutočnosti má presne tú správnu energiu pre niekoho, kto začína podnikať, pracuje z domu alebo len chce o sebe zistiť viac.

Číslo 2: Útulnosť a citlivosť

Domov číslo dva je pravým opakom domu číslo jeden. Je to domov postavený na spolupatričnosti, pričom jeho energia podporuje láskyplné vzťahy, oddanosť skupine ako celku a je harmonickým miestom pre život.

Rovnako je to dobrý domov pre romantických partnerov, mladé rodiny a spolubývajúcich, ktorí sú dobrými priateľmi, pretože sa tu ľudia cítia dobre a pohodlne.

Číslo 3: Zábava, kreativita, optimizmus

Numerológovia veria, že číslo tri má kreatívne vibrácie, takže domov číslo tri je dobrým miestom pre umelcov alebo kohokoľvek v kreatívnej oblasti. Ale je to tiež skvelé prostredie pre spoločenské stretnutia, zábavu doma a obyčajné prežívanie života naplno.

Číslo 4: Praktický, chránený, uzemnený

V numerológii má číslo štyri veľmi vážnu, uzemnenú vibráciu a z toho vyplýva, že domov číslo štyri podporuje disciplínu, štruktúru a zodpovednosť. Je to skvelé miesto na rozšírenie podnikania, rozvoj rodiny alebo kontrolu nad svojimi financiami, pretože tu je podporovaná disciplína, štruktúra a zodpovednosť.

Je to úžasné miesto, ak uprednostňujete stabilitu pred zmenou alebo prinajmenšom by ste chceli, aby bol váš domov konvenčný, aj keď zvyšok vášho života bude dobrodružný!

Číslo 5: Aktívny, sociálny, dynamický

Dom číslo päť je dom na párty. Udržiava pulzujúcu energiu a je skvelým miestom pre ľudí, ktorí milujú stretávanie sa s ľuďmi a zábavu hostí. Ale, pretože číslo päť podporuje rozmanitosť a zmenu, možno zistíte, že tu nie ste na dlho.

Ak hľadáte ticho, odraz alebo stabilitu, tu to nenájdete. Ale váš čas v dome číslo päť vám určite prinesie celoživotné lekcie. Ľudia žijúci v tomto dome budú povzbudzovaní, aby žili život naplno a riešili problémy s nebojácnou odvahou.

Žiť tu vás môže naučiť akceptovať svoje okolie, cielene využívať slobodu, dynamickú zmenu a čeliť svojim strachom.

Neprehliadnite: Biologický vek: Čo znamená a ako si ho správne vypočítať?

Číslo 6: Láska, harmónia, rodina

Ideálny domov pre rodiny! Domov s číslom šesť je svätyňou, kde sa každý cíti vítaný. Darí sa tu deťom i zvieratám. V skutočnosti sa každý (vrátane vašich hostí) bude cítiť „ako doma“ v dome s číslom šesť – najdomáckejším číslom v numerológii.

ALE, keďže zodpovednosť je základným kameňom pre energiu čísla šesť, môžete sa v tomto dome cítiť zavalení zodpovednosťou a rovnako mať aj pocit, že sa chcete celý čas len tak motať vo svojom malom svete a neodvážiť sa vyjsť von zo svojej komfortnej zóny.

Číslo 7: Reflexívne, introspektívne, duchovné

Číslo sedem si zachováva svoju vibráciu, pričom môže byť tak trochu tajomné. Takže každý dom s týmto číslom vás bude inšpirovať k hlbokému zamysleniu – čo z neho urobí dobrý domov pre introvertov alebo každého, kto sa rád vracia domov, aby mal pokojné miesto na premýšľanie.

Je dôležité, aby ste odstránili akýkoľvek neporiadok vo vašom prostredí, ako aj svoje myšlienky, aby ste sa zladili s energiou vášho domova.

Domov s číslom sedem je povzbudzujúcim miestom pre každého, kto pracuje na nejakej špecializácii – ako je napríklad spisovateľ, vedec alebo profesor, pretože je to miesto, kde si skutočne môžete nájsť čas na hlboké spoznanie seba samého.

Číslo 8: Prosperita, hojnosť, ambície

Dom číslo osem podporuje osobnostný rast a ambície, vďaka čomu je skvelým priestorom pre podnikateľov a ľudí s úspešnou kariérou, najmä ak podnikáte z domu. Ak chcete rozšíriť svoje postavenie v živote, finančné bohatstvo alebo aj svoju rodinu, toto je pre vás skvelé miesto.

Ale všetka táto vzostupná energia znamená, že domov číslo osem nie je najlepší pre každého, kto chce, aby bol jeho domov uvoľneným prostredím. Ľudia, ktorí tu žijú, sa totiž môžu stať workoholikmi.

Číslo 9: Súcit, prijatie, spoločenstvo

Všetkých priťahuje atmosféra domova číslo deväť! Prečo? Má totiž láskyplnú energiu. Dom s číslom deväť je miestom humanizmu.

Je to aj o charitatívnom darovaní a jeho energia podporuje kreativitu, spiritualitu, nezištnosť a odpustenie. Osobnosť tohto domu vás podporuje pri zmene sveta, aby bol lepším miestom.

Odporúčame aj: Kam na dovolenku v roku 2023? Máme zoznam TOP destinácií!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní